Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

OS final. 17/8-2016

17.08.2016 04:57

 

Godmorgon Världen!

 

Somnade gott i ruset av whisky igår. Tog lång tid innan min ilska, frustration lugnade sig, många tankar och känslor. Man kan inte göra som dom gjorde igår, lämna mig helt ovetande. Inga svar, bara mer frågor. Undrar varför dom ens kallade mig. Har under den tiden jag fick behandling på US, bara gott att säga om allt, men nu vet a fan vad dom håller på med. Och nu ska jag behöva vänta på besked tills efter måndag eller måndagen efter, har jag cancer igen eller inte? Kommer att vara ett nervvrak innan dess. Är så glad jag har mina vänner, som finns när jag behöver dom. 

 
 

Har planer på att dra till Canary Island efter att allt är klart med bouppteckning och lägenheten såld. Men tänkte igår att det kanske drar ut på tiden. Vet ju heller inte om det är varmt där när det är dags. Så kom denna bild upp i gruppen på FB. Borde tänkt på det tidigare, visste inte att det fanns naken stränder i Florida. Är ju sån dubbelmoral där ju ;) Men nu gror tanken på att resa dit istället. Nästan 20 år sen jag var i Florida. Men även där är ju vintern i sikte, med stormar och ibland tornado's. Så jag får se an lite till. Men iväg ska jag.

Finns ju även andra resmål, men huvudpointet är sol, värme och bad. Men jag iaf att Thailand är inget alternativ för mig. Vet inte varför jag inte har nån lust att åka just dit, där så många åker till. Älskar ju maten, det finns underbara stränder. Men nu är det så. Vad det blir får faktiskt vädret avgöra.

 

Så lite som jag sett på detta OS har jag aldrig gjort, har bara inte blivit så. Haft annat för mig. Men så kul att Sverige's fotbollstjejer är i OS final på fredagkväll, finns någon speciell jag gärna hade sett den ihop med ;) Drömma är lov va?

 

Nu dags att fånga dagen, men känner mig lite oinspirerad att åka till stallet idag, men ska det iaf.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage