Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Onsdag, spöregn. 6/4-16

06.04.2016 05:08

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp efter en jobbig natt, och det spöregnar ute. Men det måste komma ner, få bort dom kalla vindarna, för sen kommer det varma, eller hur? ;)

Taskigt med sömn inatt, än en gång är det kaos en trappa upp, att jag aldrig ska lära mig. Att inte låta tankarna och känslorna ta över, vill vara hård ju. En tuff brud. En som kan skaka av sig saker och ting. Knycka på nacken och gå vidare. Inte bry sig om nåt. Så vill jag vara, men är ingen sån människa, bara att gilla läget. Men att önska måste vara lov. Att vara nån man inte är. Men ibland är det jobbigt jobbigt.. Jag vill vara mig, vara frisk, inte ha så jävla ont, som inatt, idag. Vill bara må bra och vara frisk. Är det för mycket begärt? 

 
 

Gårdagen hemma var en annorlunda dag. Fast fick gjort en hel del, många pannbiffar, köttgryta som blev middagen, nöjd med det. Lgh fick också en uppryckning ;) Det var dags. 

 

Fick ett härligt besked på presskonferansen till min favvo idrottare igår, Ole Einar Björndalen, han fortsätter, yes tjohoo, så glad jag blev och så ska han bli pappa, en liten en med Darja, vilket skiskyttepar det blir där ;)

 

Har dom sista veckorna fått sk puffar på FB, av en man jag känt i många år, sen min tid i Norge. Ett känt ansikte i tv. En nice norrman. Har puffat tillbaka, har förstått att han har ingått en liten flirt med mig hihi. Igår skrev han. Undrade hur jag mådde, om det var längesen jag var i Norge, skrev lite fram och tbx, sen kom det. Du Petra, jag har sett på dina bilder här på FB, du är en meget vakker kvinna, skrev han. Blev otroligt glad över dom orden, och så just från han. Vem vet vad som väntar runt hörnet. Har faktiskt en längtan att flytta tillbaka till Norge, haft ett tag, men dottern vill inte. Men som hon säger, jag ska studera vidare på universitet, Uppsala eller Stockholm, då kan du flytta var du vill mamma. Hmm ja kanske det..

 

Använde tid igår till att försöka få tag i samma klänning som försvann i påskas, det var inte lätt. Dom jag köpte den hos, gav bara besked att den inte längre fanns i sortimentet, åhh så frustrerad och ledsen jag blev, ja ja jag vet, bara en klänning, men just den är en favorit. Började söka med ljus och lykta på nätet, ingenstans, men tog kontakt med ett par stycken, en kvinna som har butik, en man som säljer just såna liknande kläder, grossisten också för den delen haha, river upp halva jorden för en klänning ;) Men hur som helst, klänningen kommer om några veckor, yes.

 

Skulle också fått besök av han andra, han som säljer kläder, men han ringde senare igår kväll, han var försenad, så han kommer imorgon, på vägen tillbaka. Frågade om han hade kläder med sig i bilen, haha, men denna tur var privat. Finns så mycket snyggt att köpa hos han. Såg ett par stövlar, men 3000;- är ju alldeles för mycket, men det finns så snygga klänningar. Köpte en från han för flera år sen, då vi fick kontakt första gången, ska odla den kontakten, man vet aldrig vad den kan leda till ;) 

 

Vilket jävla svammel det blev idag,skyller på att det är rörigt en trappa upp ;)

Men ett besök igen hos min hjärnskrynklare nu på morgon kanske hjälper en del. Sen blir det att åka till syster yster för att måla i deras uterum. KAFFE NU!!!

Javisst ja, blev fullfjädrad medlem i Club Abzint igår, tackar för det, nöjd ;)
 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage