Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Onsdag, snart helg ;) 30/3-16

30.03.2016 04:35

 

Godmorgon Världen!

 

Idag var jag pigg när jag stod upp, före klockan som vanligt ;) Är väl för att jag vet det är mycket idag. Syster yster skulle va hemma skrev hon igår kväll.. 

Gårdagen i stallet blev en sån där mysdag som jag älskar, bara gå å fixa lite här och där, blir sugen när våren har kommit. Fast nån mer snö lär det väl bli innan förhoppningsvis värmen kommer. 4 hästar som startar på måndag, dåliga spår, men det kan ju lösa sig, heja heja.

 

Mina kläder som försvann, blev glömda på tåget i lördags hade inte lämnats in, fällde många tårar igår och var förbannad på mig själv för den klantigheten. Visst går det att köpa nya, men vilket fall som helst, blir inga stövlar i helgen :(

 

Helgen som ska tillbringas med många underbara vänner från hela landet. När vi åker upp vet jag inte än, lite strul med sovplats, parkering av bilen, vi får se an idag vad det blir. Hur som helst, längtar som en tok att få krama om vänner man inte sett på länge, prata, dansa och bara va.

 

Pratade med min kära väninna i Stockholm igår, hade hoppats vi kunde sova där, fast det sa hon redan i lördags att det gick inte, fullt hus där redan från imorgon, haha lär nog bli efterfest där på fredag ;)

Fredag som jag hoppas vi kan hänga på till premiären av Papillon, vänner som ska ha show, återuppstått nu när dom kan vara på den nattklubben, hoppas..

 
 
 

Fru M tjatade på mig i tlf att jag fick inte lov att dejta som jag ville haha, hon sa, nu åker du bara på event där du är säker, med seriösa personer, slutna sällskap. Ja ja svarade jag, lovar, finns ändå bara skitstövlar som korsar min väg. Hon har en poäng där och nu när jag utvidgar mitt kontaktnät så går det också att få referenser, fast tycker inte jag ska behöva det, men i denna värld finns det så många kryp, som tror att dom vet, att dom kan och jag vill inte ha flera *bad moments* Funderade igår, vilket jag gör när jag är själv och inte är helt på topp, att ta kontakt igen, vägde för och nackdelar, drops mot glädje, tårar mot skratt, ska jag eller ska jag inte, vill jag eller vill jag inte, jo jag gjorde det, om nåt händer? Har ingen aning, tar chansen iaf.....

 

Att vara singel är inget för mig, egentligen, fast jag har behövt det, behövt denna tid, för jag har utvecklat mig, vet vad jag vill, även om osäkerheten finns där, tankar, klarar jag det? Vet inte, vill, tror och hoppas iaf. Får jag chansen, tar jag den. Livet är kort, det är till för att levas. Och det är inte alltid jag har velat det, fast dom tankarna blir mer och mer sällan, inte alls som förra året. Men en sak är säker, jag vill inte vara själv längre. Kanske det blir så, sånt kan man aldrig veta. Att bara ha sex är inget för mig, även om det är underbart, men kanske jag får börja där igen, fast i denna värld är det andra saker som spelar in. Och helheten är så mycket bättre. Fontänerna jag får när min kära väninna i Sthlm svänger sina piskor på min kropp, är som att komma i himlen, kraftiga, blöta, typ som en fors ibland haha, men dom tillfällena är inte så ofta. Väskan skulle iaf Mr K ha med sig, sa hon igår, säkert har hon sin med sig också ;) 

Träffar jag någon som kan ge mig samma känsla? Vet inte,  har ju gjort, ska göra det igen, men jag vill inte vara singel mer. Vill ha en famn att krypa in i, en kropp att krypa intill. Finns du? Skitstövlar finns, dom vill jag inte ha ;) Så är du en sån, kontakta inte mig är du snäll ;)

 

Nu är svamlet klart för idag, hästarna väntar på mig ;)

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage