Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Onsdag, snart helg ;) 3/2-16

03.02.2016 04:34

 

Godmorgon Världen!

 

Idag var jag seg, trots jag vaknade före klockan. Sovit oroligt, är väl på väg in i en svacka igen. Jag trillade dit igen, på så kort tid. Trots jag värga mig så gott jag kunde. Förstår inte på mig själv många gånger. Vag gör jag för fel? Troligtvis inget, men får ändå den feelingen att jag har gjort det, inte bra. Men går iaf vidare med högt huvud på det sättet.

 

Men usch vilket ofysligt väder det är ute, blåser och regnar småspik, blir kallt och blött att vara i stallet idag, och en låååång dag blir det också. Men hästarna behöver mig och jag behöver dom, så det är bara att klä på sig och gilla läget.

 

Finns det nån som läser här och bor i närheten av Mellerud? Skulle behöva hjälp med en sak, lite för långt att åka själv ;) Sänd mig ett pm, på mail, BC eller DS om du finns ;)

 

Diskuterade en del med min väninna igår. Frågor vi båda får. * Kan jag få trekant med er? Vore en dröm. Eller, vad sägs om att vi träffas alla 3 * Bara för att vi är väninnor, så vill ingen av oss ha frågor om den andra, och framförallt inte av er killar/män som redan har sambos, särbos, fruar eller nåt annat. Jag har ingen som helst lust att träffa någon som redan har någon, varför skulle jag vilja det? Hoppas ju själv jag ska träffa någon, som blir min till fullo, och den mannen kommer inte att behöva gå bakom ryggen på mig ;) Kommer att räcka gott och väl med mig, hihi. 

 

Har aldrig under mina förhållande blivit bedragen. Utan jag hade nästan 20 år med yngsta dottern's pappa i Norge, vi växte helt enkelt ifrån varandra när hon kom in i vårat liv, på ett bananskal ;) Och senaste exet nästan 9 år, men han blev rädd när jag fick cancer och stack. Fast tack vare han och mig, blev vi swingers, utveckla oss där, gillade det livet båda 2. Vi utveckla oss tillsammans, och därifrån har jag utvecklat mig, till den jag är idag och vad jag vill ha, i en *ny* värld. Den mörka. Och den släpper jag inte, om jag så ska förbli själv. Den ska vara en stor del av mitt liv, med rätt man. Det är så jag vill att mitt liv ska fortsätta. Fast för tillfället hittar jag ingen sådan man. Men jag är inte genuint undergiven, utan har en vilja av stål, men vet jag kan bli det, med rätt man. Om jag finner han, får tiden utvisa. Har ingen brådska, men är otålig, jag vet. Kanske jag ändar upp att vara själv resten av livet, vem vet. 

Den som söker, ska finna!

 

Ska iaf blanda nytta med nöje i helgen, drar till vänner och samtidigt har jag sagt ja till en dejt ;) Är en bit härifrån, men är nyfiken, pratat ett tag på DS, även i tlf, så om det inte blir nåt, har jag mina vänner iaf ;) Verkar ju som om jag måste åka för att träffa någon, och i detta fallet, som det verkar, kanske det kan bli något ;) Den som lever får se, eller hur ;)

 

Ni får gärna ge tillbakamelding om vad ni tycker om mitt svammel ;) Får en del mail, både här och BC, DS. Fast vet ju de flesta bara ser på bilder, därför har jag tagit bort nästan alla på BC, ändå nästan ingen som läser vad som står i profilen ;) Läskunnigheten har inte så hög nivå där ;)

 

Nu dags för mera kaffe, fixa frukost till dottern, gå ut med hunden och åka till stallet.

 

Ha en fin dag

Kram LaMirage