Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Onsdag 6/1-16

06.01.2016 05:09

Godmorgon Världen!

 

Då ringde klockan även denna morgon. Hoppar som vanligt ur sängen, utan att ligga och dra mig ;) Vill jag bara göra om någon ligger vid sidan. Nåt jag saknar till och från. Undrar?

Kallt har det blivit också, 15 minus kommer att kännas i kinderna idag och i fötterna ;) Men tror körningen blir inslädd för de flrsta hästarna, unghästarna är förkylda, och med denna kalla luft är det bäst dom bara får gå ute ;) 

Var  på verkstaden igår, för att kolla till min bil, värsta tänkbara, den är skrot, spännanren som ska bytas när man byter kamrem var inte gjort för ett halvår sen av förra ägaren, så min bil går inte att laga, sa till Andreas på verkstaden, nu har du skrotat 3 av mina bilar på 7 månader, ger upp. Men som han sa, är ju inte du som gjort nåt fel. Och detta att vara utan bil, är lite katastrofalt för mig, och nu har jag inte råd att köpa nån annan. Jävla skit säger jag.

Var och hämtade 2 nya familjemedlemmar igår, 2 söta katter, en på 4 mån och en på lite över ett år. Var min julklapp till dottern som även denna jul blev utan julklappar, tyvärr, men hon vet hur vi har det och klagar aldrig, men så glad hon blev igår när dom fick komma till oss, återstår att se vad vår kära Goliat säger när dom ses ;) För närvarande ligger en på köksbordet och den andra i köksfönstret, bara att ge dom tid så blir det kanon ;)

 

Var en del svammel från mig igår morse när jag skrev, var väl trött ;) Men mitt point var detta med att så många killar och män i alla åldrar, som finns på BC är upptagna, det är inget för mig. Men att söka äventyr vid sidan av sin partner, utan sin partner vetskap är nåt jag inte gillar. Många skyller på att det är barna som gör dom är kvar, skitsnack, barnen är så medvetna om allt idag. Några skyller på att motpartnern inte vill ha sex mer, så som dom vill. En mans vilja/drift är som oftast större, den finns ju kvar även om motparten blir gravid och får oftast stora förändringar som händer i kroppen, och oftast är det sexlusten som blir borta i perioder, ibland for ever, ivf i det förhållandet. Man kommer in i en ny vardag, nya rutiner, dåligt med nattsömn för den lille skriker. Men det är inte skäl nog att ragga vid sidan, gör nåt istället för att gå bakom ryggen, och du, skyll aldrig på barnen. Nu surra jag lite igen haha.

 

Har en dejt ikväll, som kommer hit. Har ju dottern hemma, men kan träffas här hemma iaf. Räknar med att han sover här, om vi nu kommer överens da, haha. Det går att även ha sex fast hon är hemma, fast lite mer vanlig sex da. Det sexet jag vill ha funkar liksom inte riktigt här, det är ju bara en betongvägg emelllan våra sovrum. Men har lust att träffas, jag har lust till sex, känner jag får vurdera om lite ibland. Är ju så att jag inte längre söker *vanlig* sex, men även det kan vara väldigt nice, om det blir det ikväll, ja det återstår att finna ut, eller hur ;)

 

Något senare avfärd till stallet idag, är ju trots allt *söndag* 

Lite mer kaffe och sen en morgontur med doggen.

 

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage