Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Onsdag 30/12-15

30.12.2015 04:53

Godmorgon Världen!

 

Då har man vaknat upp till årets näst sista dag, gått så fort att komma till denna dag.

Fortfarande minusgrader men hade önskat lite mer snö, är ju vinter trots allt ;) Sovit gott och länge, somnade tidigt igår, blev lite trött efter några trevliga tlf samtal igår kväll. Men nu känner jag mig som vanligt igen.

Så blir det lite party här Nyår trots allt, så efter stallet idag blir det att inhandla och börja fixa med det när jag kommer hem, tar det enkelt, blir oftast godast så ;)

Bilskrället fick vi bogserat till verkstaden igår, hoppas det inte är over and out, men den låter inte bra, men är optimist ;)

Har lånat syrran's bil, så jag kommer mig till stallet, blir rastlös av att inte vara där, och idag är jag nyfiken, kom en ny häst igårkväll, en ettåring till, så nu har jag 8 utav våra i *mitt* stall, plus de 3 till Raffe, så fullt upp. Bebisarna som blir 2 år 1 jan. Tiden går fort. Trav på fredag med 3 ut i samma lopp, nån av dom bör vinna, om allt står rätt till ;)

 

Sex har blivit en bristvara i detta hushåll, och det blir ingen mer sex detta år, haha, tur det snart är ett nytt år. Får bli en önskan, ändring är en självklarhet, men så svårt att hitta en match, de flesta ska ju bara komma och knulla, vilket jag inte är intresserad i, fast just nu hade det varit jävligt skönt med en vanlig omgång också ;) Finns många trevliga och nica, men inte häromkring. Men har nån som är riktigt på just nu, en jag känner. Men han är upptagen vilket inte passar mig, då jag vill utveckla något men nån som vill detsamma. Är inte bara att ha en session då och då, vilket självklart är nice det också, men jag vill ha mer än det. Gapar jag efter för mycket? Ja kanske det. Swingerslivet är inget som lockar i dagsläget iaf. Kanske ska ta bort det i profilen på BC, att jag är medlem där, en hel del som skrivit i det sista är just om det. Men jag är inte intresserad av det livet längre. Been There, Done That.

En sak är säker iaf, dags att leta fotograf, vill ha nya bilder, kärringa måste förnya sig ;) Så alla kan se mina extrakilon som finns ;) Dom finns där och lär också bli kvar där, om jag nu inte vinner på lotto eller nåt, då lägger jag mig under kniven, önska kan man väl göra iaf ;)

 

Nu dags för mera kaffe, gå ut med hunden och sen iväg till stallet.

Ha en fin dag.

 

Take Care

Kram LaMirage