Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Onsdag 23/12-15

23.12.2015 06:45

Gormorgon Världen!

 
Vaknar upp till fagen för dopparedagen och ingen snö i sikte, helt greit, men tänker tillbaka när jag växte upp, då var det snö, massor av snö. 
Sovit gott inatt, var sliten när jag kom hem igårkväll. Jobbigt att köra långt när det regnar, mycket trafik, och som jag fant ut, lite dåliga lysen, måste köpa starkare, blir ju fler bilresor ;)
 
Har inte kunnat skriva på några dagar, detta är ju en gratissida, så jag hade för mycket trafik för kapaciteten, var i valet o kvalet och jag skulle lägga ner eller betala, blev det sistnämnda. Gillar att skriva, och här är det ingen som kan göra nåt om jag *hänger* ut nån som behandlat mig illa ;) Får säkert mer funktioner också ;) Har ju en annan sida, där jag betalat för mitt namn och plats på sk hotel, men den fick jag aldrig att funka, så nu blir jag kvar här ;)
 
Helgen som var, hade jag en av mina kära väninnor på besök, så nice att bara umgås, babbla, dans, skratta, fast fredagen gick vi bort till vänner, hon följde med dom ut, jag gick hem, skulle upp tidigt på lördagen för att åka till stallet, men lördagen var vi ute allihopa, Dancing Queen igen va ;) Älskar att dansa.
 
I söndags åkte jag till mina nära och goda vänner utanför Alingsås och var där till igår kväll. Är så glad i dom båda och hade några härliga dagar. Fixa köttbullar åt dom, grymt goda var betyget, så nu vet jag att dom äter dom imorgon, på själva Julafton, köttbullar jag har gjort, hihi.
 
Någon som läser denna blogg och känner någon i Åsensbruk? På det stället finns en viss Mr P, som på oförklarigt sätt gjorde som han gjorde mot mig, vill ha svar, kommer inom närmaste framtiden att sätta mig i bilen och banka på hans dörr, skitstövel. Nån från BC el DS som vet? Sänd ett PM. Såg han var väldigt aktiv på sin fejkade BC sida nu, undrar var han får tag i alla bilder, som han snott från någon annan, hmm. Som sagt, skulle vara identitetskontroll på dessa sidor, min uppfattning.
 
Idag ska äntligen min kalufs åka av, ska bli så skönt att bli riktigt kort igen, ivf där bak. Sen blir det stallet några timmar, saknar hästarna när jag inte varit där på ett tag. Men ett litet bekymmer, nåt har hänt med bilen, hoppas nån av banpersonalen kan kolla under bilen vad det är.
 
Nu dags för mera kaffe.
Ha en fin dag.
 
Take Care
Kram LaMirage