Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Onsdag 16/12-15

16.12.2015 04:53

Godmorgon Världen!

 
Klockan är strax före 05, vakna tidigt idag, så redan hunnit med ett par koppar kaffe ;)
Idag blir det bilder på en av dom fina åringarna vi har i stallet, likaså en av mina favoriter. Vägen har varit krokig fram till att hon nu bara är så underbar och bara travar på banan som hon aldrig gjort annat. Vi har gjort ett bra jobb med dom 6 vi hade för inkörning, men just denna har tagit en stor del i hjärtat. Kommer ihåg när vi började tömköra henne, stor redan då, var uppe på bakbenen många ggr, hamnade på backen när vi helt enkelt dro henne ner, en tillrättavisning, när vi väl satte henne i vagn, ja då gick hon omkull också, grymta som en gris när vagnen tog emot på kroppen, började om igen med tömkörning och sen har det gått på räls, Love You Rowena Crown, hoppas nån köper dig så jag får hålla på dig länge ;)
Stallet tar mycket tid, även om det är på frivillig status, men jag mår bra av att vara där, köra in näsan i halsen, snusa hästlukt, och jag är där den tiden jag orkar. 
Därav sporadisk kontakt på nätet, fast jag är tydligen någon som drar till mig speciella killar/män. Blev avslut med en som kallar sig Master. Gillar när någon verkligen vill styra och bestämma men det måste finnas rum för förhandlingar vilket tyvärr inte fanns hos denna man, alltså ingen riktig Master. En riktig Master/Herre tar hänsyn till oerfarenhet även om han vill bestämma och styra, har i utgångspunktet inga problem med det, men det är en del som jag inte är komfortabel med, då måste det finnas utrymme för att förhandla. En slyna/slampa som inte är tillfreds, är heller inga bra Slyna/slampa för han som villbli/är hennes Master/herre. Skrev om just detta på DS igår, fick många kloka svar både som kommentar på det jag skrev och i inkorgen, tackar för det, Novis som jag är ;) Men lär mig något nytt varje dag ;) Men tjurskalliga killar/män som hellre låter en bagatell bli avgörande för fortsättning, har inget i mitt liv att göra. Ge och ta.
 
Idag blir det stallet några timmar, sen ska jag till jobbet, träffa arbetskollegor och käka Julbord, som är på menyn i skolan idag, ska bli gott och troligtvis det enda julbordet jag kommer att äta i år, ja förutom julafton da ;)
Senare i eftermiddag ska jag faktiskt på en fikadejt, få se hur det artar sig ;)
 
Nu dags att få räva ur soffan, men är lite sliten idag, blev storbak igår, med bullar och lussekatter och så köttbullar och pannbiff, älskar att hålla på i köket ;) Nån som blev sugen? Haha.
 
Nu en kopp till.
Den som lever får se.
Den som söker ska finna
Ha en fin dag.
 
Take Care
Kram LaMirage