Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Nya tankar. 21/7-2016

21.07.2016 05:49

 

Godmorgon Världen!

 

Inatt har jag sovit gott, var utvilad när jag vaknade, självklart före klockan ;) Får ju sova längre på morgonen nu om jag vill.

Omflyttning av 2 åringarna igår, till *stora* stallet, gör att allt kommer att ske där nu framöver. Mitt stall ska göras i ordning till de nya små som är på väg in. Fast i höst får andra ansvara för dom, jag kommer att vara där mitt hjärta <3 Rowena finns. Kommer självklart att vara med och köra in de små, men inte ta hand om dom, så som jag gjorde ifjol. Om jag nu ska vara kvar. Har inte helt bestämt mig. Hästarna får mig att må bra, det är som ett gift.

Slutade för många år sen med hästarna, just för att dom tar mer och mer plats i livet, och det har passat mig, fått mig att må bra. Men det kommer en tid, när allt förändras. 

 
 

Kändes otroligt bra att inte ha kvar sidorna på nätet, hade glömt bort 1 haha, men den är också borta. Fuskade lite igår kväll, men det gjorde inget, är ju ända mitt beslut ;)

Skrev ett inlägg på DS igår, lite hur jag känner mig och det som hänt och ska hända. Oj vilken respons på det inlägget. Både från kända och okända, blev glad, mitt budskap gick fram. Var en man, som jag inte känner, som skrev, det där kändes. Hmm kanske för att det är sant, det är så jag känner mig.

Män i all ära, några av er är riktiga skitstövlar, från topp till tå. Och finns inte det fina kvar, jag trodde ni hade. Personligheter som jag verkligen gillade, finns inget fint kvar. Ruttna äpplen finns det gott om, jag hade oturen att träffa på 3 st. Sakta men säkert, kommer dom att bli bora i mina tankar. Man kan inte bara ta, man måste också ge, gör man inte det, ja då är man verkligen ute och cyklar i det blå.

Att utge sig för något man inte är, finns tydligen bara i fantasin hos dom. Men det visste jag inte då, när jag fångades i deras garn. Jag var oerfaren, blåögd och väldigt naiv. Det är jag inte nu längre, hoppas jag. Jag har fått svi för min egen oerfarenhets skull, flera ggr om. Min dröm trasades sönder, av Duminanter, men någonstans inom mig, lever ändå min dröm kvar. Jag kommer alltid igen, ivf har jag hitills gjort det, och hoppas jag gör det igen ;) 

Klart jag gör det, är ju mig jag pratar om haha ;)

 

På lördag ska jag hamna framför kameran igen, i en studio. Har fjärilar i magen, är inga vanliga kort som ska tas, utan för en utställning. Helt utan hår, helt utan kläder. Får hoppas jag klarar det, för det är speciellt. Men ändå tacksam för att jag blev tillfrågad. Men det var också för att jag nästan inte har hår just nu ;) Spännande ska det bli iaf ;)

 

Ikväll blir det en överraskande tur o retur till Tyskland, ska ju dit även på tisdag. Men denna blev bestämd igår kväll, hastigt och lustigt, så en och annan whisky blir säkert med hem ;)

 

Nu dags att fånga dagen, gå en tur med doggen, och sen stallet några timmar.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage