Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Ny vecka, nya möjligheter Måndag 25/4-16

25.04.2016 04:53

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit gott och länge, så jag är utvilad för ny vecka med allt vad det innebär.

Varit en härlig helg, med AW'n i fredags. Att träffa nya vänner, är alltid kul, ännu bättre när så många *gamla* vänner var där också. Men samtidigt är det ju lite crazy att blåsa upp till Stockholm för en helt vanlig AW haha. Som tur ät finns det många vänner som gärna ställer upp med sovplatser. Nångång hoppas jag att jag kan ätergälda det tillbaka.

Vi blev många, borti 30 pers, många som inte hade träffats IRL utan bara i den gruppen detta handlade om, ingen stor grupp runt 100-120 pers, jättekul att ändå så många tar sig tid att joina, men det är väl bara mig och min kära vännina som var härifrån, bönder i byn typ haha. Men glad jag åkte, behövde det. Det är lite turbulent i livet just nu, och detta avbrott var välkommet ;)

 
 

Ärlighet för mig är A o O, utan det kan inget funka, vare sig vänskap, partnerskap eller ett förhållande. Den dagen man börjar rucka på den, ja då är det faktiskt kört förr eller senare. Fötroende för någon är också så viktigt, framförallt om man inte träffat personen ifråga och kommunikationen är till och från bristfällig. 

Då sätts verkligen alla sinn på sin spets. Man känner oro, olust, undrande. Vad nu liksom. Sånt gör att man återigen hamnar på ruta 1 och får börja om, jag gillar inte det, och tycker det känns som det är nåt som inte stämmer, blir osäker, känner mig liten och inte tillfreds. 

För den sortens relation jag söker, är det ännu viktigare att ha förtroende, att kunna tro och lita på personen ifråga, men när kommunikationen är bristfällig, jag då sviktar också mitt omdömme, jag tvekar fast jag vill, blir trist när jag ska vara glad, hoppet försvinner fort och jag vänder. Ifrågasätter sånt här beteende, både mitt eget och andra. Jag vill inte börja om på ruta 1 var och varannan vecka, svårt bygga upp något varaktigt, men jag är fast just nu. På gott och ont. 

Den mörka, råa, läckra, brutala leker med mig, typ som en katt och råtta lek. Men ska samla ihop mig, snart..

 
 
 

Igår knöts det ihop flera säckar ang event framöver. Först och främst nu i Valborg, blev hotellnatt, I Love <3 där vi har beställt intimrakning, kommer att skratta ihjäl mig ;) S`Har aldrig gjort nåt sånt, med en rakkniv, kul ;)

Sen knöts säcken ihop vad det gäller gruppen jag/vi har på FB, blir en härlig livsnjutarhelg. Med olika sk paket, inkl hotell, 2 våningsplan bokade enbart för oss i livsnjutargruppen, mat, aktiviteter på dagarna, inträde till klubben, bra pris för hela helgen gör att vi kommer att bli många just den helgen, längtar. Bra jobbat! 

Kryssningen i höst ser ut att bli hösten stora begivenhet, många som redan bokat hytt ;) Kul!

 

Idag blir det stallet för mig, lång dag då jag har ett möte med min hjärnskrynklare, mycket att lufta idag, rensa bort. Glad för den kontakten.

Nu mera kaffe, morgonrunda med hunden.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage