Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Ny vecka, Nya möjligheter Måndag 18/4-16

18.04.2016 06:14

 

Godmorgon Världen!

 

Åhh inatt har jag sovit gott, många välbehövliga timmar, så nu är jag ifatt det tappade dygnet ;)

Solen har stått upp med mig idag, nu väntar jag bara på värmen också, vill börja färga min kropp ;)

Gårdagen tillbringades med väninnor, först min barndomsväninna i några timmar. Och det var kul att höra mer om hennes resa till Jamaica, såg ännu fler bilder från deras USA resa i fjol, hon gjorde nåt som jag gärna vill göra, hon gjorde ett bungyhopp från 92 våningen, häftigt, jag vill också det. Dom hade även varit vid Hooverdammen, som jag tycker är ett bygg som är ganska otroligt gjort, vill se den, nån dag. Vi har bestämt ett datum för reunion med en annan väninna, vi var treklövern på högstadiet, tuffa brudar liksom haha. Det går länge mellan våra träffar, men när vi ses är det som vi träffades bara några dagar tidigare, men nästan 50 år av vänskap gör att det är så det är med vänner.

 

Var också inom Min kära väninna, Min soulmate som för dagen är lite skadeskjuten, hoppar nästan på ett ben ;) Men bara hon blir bra till Valborg, då har vi beställt intimrakning av självaste Mr Abzint, haha frågade om vi skulle komma skäggiga hihi, valfritt var svaret vi fick, få se hur det blir med det ;) Kul ska det bli vilket fall som helst, träffa vänner, vem vet, kanske jag får mig en omgång ;)

 

Fick ett oväntat Gevaliabesök igårkväll, så nu efter över 3 år har vi träffats, en snabbvisit då han var på väg till Stockholm. Och vi fortsätter att ha kontakt, kanske nåt kul på G framöver hehe ;)

 

Blev lite prat med dottern igår också. Hon har nu sökt till universitet, Stockholm, Uppsala, Malmö och Lund. Så är det boende som ska fixas, vilket inte är så lätt. Funderar även på mig, blir mest sannsynligvis även flytt för mig. En del av mig vill tillbaka till Norge, bryta upp helt och starta om mitt liv. Men så är det detta med vänner, mycket att tänka på framöver.

 

*Min* kära norrman som flirtar med mig på FB och som jag känt i många år, skrev igår och undrade om jag snart inte skulle åka till Norge på besök, han vill nog träffas ;) Men han hade nog fått en chock om han visste vilket spår jag är inne på haha.

 
 

Känner mig bunden, vill gå vidare, slicka mina sår, läka mitt hjärta, få bort mina känslor. Men Läckerbiten vägrar att släppa mig, har bett han ska blocka mig, varför ha mig kvar? Jag har svårt att släppa när han finns där. Fattar inget. Jag vill inte ha honom, han tilltalar inte mig. Hans arrogans är avtändande, hans självgodhet är inte längre nåt som tilltalar mig. Hans attityd passar inte mig. Vill att han ska släppa mig. Vill inte ha han i mitt liv längre. Lika läcker som han är, lika taskig attityd har han. Undrar varför? Men titeln Skitstövel Nr 1, den ska han få ha kvar ;) Bjuder på den.

 
 
 
 

Ett minne från ifjol dök upp igår, tänk att det redan gått ett år sen jag var i Polen på rehabresa. Vilket gäng det var, jag var klart yngst, men fick självklart igång gänget som var med ;) Allsång, lite dans och en och annan whisky såklart. Ett Spa hotell jag gärna åker tillbaka till.

 

Nu är det dags att fånga dagen, gå morgonpromenad med doggen.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage