Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Ny vecka, Nya möjligheter ;) 21/11-2016

21.11.2016 08:08

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till Måndag, ny vecka, nya möjligheter ;)

Haft en fantastisk helg i Stockholm hos goda vänner. Är så tacksam jag bara kan ta en tlf och sticka iväg, vet jag alltid är välkommen både här och där. Vi kan alla vara oss själva och behöver inte göra oss till. Vi kan gå nakna hur som helst, när som helst, under bart ;)

Men det blev en slitsam biltur upp till Stockholm, pissväder, mycket trafik, men det var väntat vid den tiden. Fast trafiken är tuff, till dels aggresiv i huvudstaden, glad jag är van och vet var jag ska haha ;)

Planerad utgång till Likasinnande var bestämt. Väl där träffade även jag folk jag kände, längst ner i källaren på O'Leary's i Gamla Stan ;) Efter ett par timmar, gick vi vidare till Secret Garden, wow vilket ställe, även om det var en gaybar. Kanonmusik, härliga människor och så var han där haha. Vi dansade och hade det nice, men men han var ju gay, typiskt för mig, var nära jag tog med han, för han var en så snygg och nice man ;) Somnade gptt den natten ;)

 

Backar bandet lite, till fredag förmiddag, då jag äntligen fick gjort min tatuering. Blev så fucking nöjd, och kanske gör en till, på andra benet, får se an lite. Allt roliga kostar ju och vill fixa lite färg i den jag har i svanken. Men det roliga kostar, så jag får se vad det blir till ;)

 
 

Så nu är jag nypiercad och nytatuerad ;)

 

Nu måste jag fånga dagen, mycket att fixa idag och får besök i eftermiddag av min faster, hon ska hämta lite saker jag tog med från Trelleborg. Återkommer om resten av helgen ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage