Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Ny vecka, längtar till helgen ;) 5/9-2016

05.09.2016 05:18

 

Godmorgon Världen!

 

Jaha då har det börjat vara mörkt ute när man vaknar, är ju inte redo för hösten än ju. Fast gårdagen var ju helt underbar. Tänkte mig en tur ut i skogen, men ändrade mig, sen tänkte jag åka till Vätterviken, men ändrade mig där också. Var inga bra ideér när jag hostar som jag gör, bättre att bli bra om inte annat bättre iaf. 

Fick iaf sova länge och gott, tog till lite hjälpmedel då jag behövde sova hela natten, hade visst hostat ändå , sa dottern och det kände jag i magen när jag vaknade. Får hoppas det går över fort ;) Har planer ju ;)

 
 

Planering ang helgen har startat, längtar, vill, kan, vågar, ska, men det finns fortfarande en hel del misstänksamhet och den kommer att finnas kvar tills jag är 100% säker. Hoppas jag blir det innan jag åker iväg, till det som kan bli bli framtid. Min längtan, mitt hopp, min dröm kan vara på väg att uppfyllas, men tar endast små små steg. Livet är kort, så jag måste leva här och nu. Inte vänta på nån fantasi, utan detta är verklighet. Även denna väg har och kommer att vara krokig. Mycket som ska läras, tränas och jag kommer att göra mitt bästa och lite till. Jag vill bli number one så småningom ;)

 

Men det är också mycket som ska fungera, mycket som ska falla på plats, men gud som jag längtar. Jag ska bära det med stothet och ödmjukhet. 

 
 

Var hos goda vänner i lördags, vi grillade, gud så gott ;) Och rökte vattenpipa för första gången i mitt liv haha, vad vitsen är för det, fant jag inte ut ;) Vi hade shoots tävling med frågesport. Av de shooten som smakades vara Ananas, Blåbär och jordgubb, han aldrig öppna persikan ;) Ananasen var ok, jordgubb var jättegod, blåbär var bara äcklig haha. Nu är jag inte mycket för shoots, så jag lämnade in ganska tidigt haha, men flickorna var snälla och hjälpte mig hem, når vi skulle gå ;) Härliga goda vänner ska man ta vara på här i livet, Love you all <3

 

Sen har faktiskt en galen tanke slagit rot hos mig och min väninna, vi funderar på att bli sambos, hehe. Och varför inte, gäller bara att få tag i ett hus som passar alla oss, med ungar och husdjur, Vi spinner vidare på den tanken ;)

 

Nu dags att fånga dagen, åka till stallet, där det blir kortvecka. Ska bara dricka upp kaffe't först

 

Så, Ha en fin dag och start på en ny vecka.

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage