Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Ny vecka, fullt upp ;) 26/9-2016

26.09.2016 10:26

 

God Förmiddag Världen!

 

Då är det måndag igen ;) Härliga helger går så fort, men tankarna finns kvar iaf. Måndag, en ny oskriven vecka framför oss, och hoppas på en bra förstås ;)

En vecka som börjar med ett besök hos frissan, håret har växt som ogräs, sen snaggningen i juli. Fick ju inte lov av en viss person att snagga mig mer, men han är borta från mitt liv, så jag gör vad jag vill med håret ;) Jag är trotsig, trots min ålder ;) Haha.. Män som tror dom kan styra mig, klarar helt enkelt inte av det och mig, synd för dom ;)

Imorgon är det ortopeden och ny röntgen som gäller, får hoppas det har läkt riktigt under gipset, för bli av med det räknar jag inte med, så ont som det gör fortfarande. Men klarar en hel del med ena armen i gips ;)

Hoppas denna vecka går fort. Vi ska åka till Gbg jag och min kära väninna, göra staden osäker hehe. Hotellsvit!!! Träffa vänner som är där från Sthlm, andra vänner och säkert några nya också. Käka gott, umgås, ta en öl ute om det fortfarande är fint väder. Ett studiebesök på ett ställe finns också med på listan, ett ställe som kan vara nästa plats för våran grupp att ha fest på, får kolla iaf ;)

 
 

Ger upp gör jag aldrig med att finna Han, men backar ett par steg, det gör jag, är det meningen så är det. Men ge upp gör jag aldrig. Och nätet struntar jag i nu, är för misstänksam, osäker att komma i *klorna* på nya nättroll, för dom finns det gott om...

Sista veckan i September går vi in i nu, och sen kommer hösten med Oktober. Fast detta år längtar jag faktiskt, mycket att se fram emot, med toppen sista helgen, då det är kryssning med Livsnjutargänget, vi blir många ;) Tyvärr blir en del inte med, pga öppningen på Mini Abzint samma helg, vilket jag också självklart velat gått på, men det kommer fler tillfällen ;)

Nu dags att fånga dagen, fixa mig lite och sen till frissan..

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage