Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Ny vecka ;) 14/11-2016

14.11.2016 06:11

 

Godmorgon Världen!

 

Måndag, ny vecka, nya möjligheter ;) 

Sovit som en stock inatt, var lite trött efter helgen ;) En helg som började med att vi dro till Tyskland i fredags, så nu ska jag ha whisky till nästa år, eller? ;) Och självklart slank det ner lite andra roliga flaskor, även sånt som jag inte dricker, men kanske några gäster gör det. Alltid bra att ha hemma.

Och vi stannade en natt i Köpenhamn. Besviken på hotellet, standarden ska vara mycket mycket bättre till det priset. Men ibland ser det bättre ut på nätet en i verkligheten. Men när vi checkade in var vi så trötta, var bara glad för en säng och att vi fick checka in.

Hade svårt att slappna av, vilket är vanligt när jag kört så här och varit vaken länge utan sömn, men efter en whisky så somnade även jag.

Vi hade Badoo på under hela vägen, haha, var många tyskar och danskar som hörde av sig, jag körde, så det var min kära väninna som fick kontakt med en riktigt trevlig dansk. Vi letade efter nånstans att gå ut, och han föreslog vi skulle hänga på han och hans polare till en pub där det var livemusik, vilket lät mysigt, 

Men efter vad milen gick så skrev han plötsligt, synd ni inte är här nästa helg, han skulle då på ett swingersparty med runt 30 pers haha ;) Hur som helst, så kom cityswingers på tale, vi var skeptiska,hade ju inte med sk klubbkläder, går bra att gå i bh och string svarar han. 

Sa vi ville sova på saken, vilket vi gjorde. Vaknade efter ett par timmar, sega och hungriga, så vi ut för att käka, hamnade på en kinarestaurang runt hörnet. Mycket god mat förresten ;)

Bordet brevid satt det 4 killar/män, 3 riktigt nica, vi pratade lite och fick reda på att en var från Australia, en från England och 2 från Irland. Dom undrade vad vi skulle göra, sa vi ev skulle på klubb haha. En sa han brukade gå på klubb, på Irland. Världen är liten på så sätt. Hur som helst bytte jag tlf nr med den ena från Irland, vi skulle höras senare, dom bodde inte långt från oss. 

Hur som helst, vi bestämde med han min kära väninna hade kontakt med, att han skulle komma till hotellet och både köra oss dit och hem ;)

Cityswingers har jag hört om, flera i gruppen som åker dit. Var trångt när vi kom vid 20.30 tiden, mycket folk redan då, fick sen reda på att stället öppnade redan kl 2 på eftermiddagen, haha. Som sagt mycket folk var det. Gick lite runt och sen delade vi på oss, jag gick en trappa upp där det var bdsm rum. Bevittnade en man som kunde shibari, var en upplevelse is sig, att se någon som var bra på sin sak. Efter han var klar med sin kvinna, började han på en man, som han tydligen kände. DET var häftigt att bevittna, och nångång vill jag prova det också.

Gick ner och kollade lite runt, satte mig i baren, vatten och en pina colada, allt ingick i entrén. Fick frågan från en man om jag ville ha massage, det tackade jag ja till. Oj vilken massage jag fick. Började som vanlig massage, övergick sen i bodymassage, det var riktigt nice, kändes underbart, och det bästa av allt, han rörde mig inte på det sättet, men jag kom flera gånger om iaf, var behövligt och en erfarenhet rikare, och ingen sex!! Tackar han för det.

Gick yttetligare upp en gång till. Där höll en man (Master) på med sin kvinna, shibaru, när han hängde henne upp, klarade hon inte det, kan tänka mig att det känns. Sen blev hon fastbunden över en slags bock, handleder och vrister. Han använde först sina händer, sen flera olika floggers, en del snälla men och nån *elak* såg hon vred sig av att det gjorde ont. Vet av min erfarenhet, att när det landar på höfterna, då är det ondsköna inte skönt längre. Och det är A o O att den som använder sin piska, ska veta när gränsen är nådd, för den gången!

Köpenhamn levererade! De 4  killarna hörde av sig också, men då var vi redan på klubben, synd för dom hehe ;)

 
 

Söndagen vaknade vi utvilade, somnade gott i våra sängar när vi kom hem från klubben. Efter en god frukost var vi redo att åka hemåt. Öresundsbron är en vacker bro i solskenet.

 
 
 

Sverige är ett vackert land att åka i, när vädret är så här <3

 

Nu dags att fånga dagen, mycket på agendan, serva min *nya* bil på volvo, sjukgymnaste ang handleden, sätta upp nya gardiner, bära ner den gamla soffan, den ny är på ingång om någon dag, fullt upp ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage