Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Ny fullbokad vecka ;) Måndag 23/5-16

23.05.2016 05:11

 

Godmorgon Världen!

 

Härligt att vakna upp tidigt, höra fågelkvitter och så är det varmt. Vaknade till nån gång inatt av att det var för varmt inne, och jag kan ju inte ha balkongdörren öppen som jag vill, pga kattskrället ;) Så det blev att ligga naken utan täcke. Men lite kall var jag allt när jag stod upp ;) 

Gårdagen tillbringades i stallet, mocks skit i hagar är tungt tungt så jag gjorde det jag orka helt enkelt, vi måsta ha tillgång till lastaren om vi ska fixa detta lite snabbt. Fast denna vecka är det för mycket annat. 

Jag blir sen idag, dags att få rensa hjärnan igen, glad för den kontakten. Alla *mina* ska gå fort idag. En ska opereras. 3 åringar ska gå's med. Imorgon åker *chefen* på trav till Romme med McClain, han övernattar hos sin nya tjej, kul för dom ;) Onsdag ska jag fixa lite med mig själv efter stallet, klippa mig, ett måste, funderar på att raka av allt, få se vilket humör jag är på. Torsdag fortkörning igen med alla *mina* 

Och ledig fre-lör-sön ;) Fredag blir vi ett stort gäng som förfestar med grillning och kubb, innan vi går till Kvarnparken, Nostalgi på hög nivå när Snowstorm äntrar scenen, ska bli skitkul ;) Och sen på lördag, Mega Abzint, längtar som en galning till detta event, träffa kända som okända. Men fått lite andra tankar ang vad jag ska ha på mig, får klura lite till ;)

 
 

Och så blev startlistan till Elitloppet klart igår, wow båda Mantorp.s hästarna fick spår 1, här blir det åka av ;) Men på pappret kommer det att stå mellan Nuncio och Resolve, om sistnämnda tar flygresan från USA på rätt sett. Men det blev en häst som skulle fått vara med före Billie de Montfort, och det skulla självklart varit Papagayo E, kan inte fatta han inte fick den rosa biljetten, var en hel del prat och skriverier i Norge igår och jag förstår dom. Men hur som helst, vilka lopp det blir. Är ju i Stockholm på söndag, kanske jag åker till Solvalla, kanske inte, tyckte biljetten var för dyr och nån gratis lär jag inte få tag i, så jag får fundera ;)

 
 
 

Idag får skitstöveln över alla skitstövlar vara med på bild i bloggen ;) Den råa, läckra, brutala. Han som är så egenkär och egotrippad och har säkert inget emot det haha. Vad ska han med mig till? Med sitt utseende kan han säkert få nästan vem som helst. Denna man förstör mitt liv, med sitt jojo farande ut och in i livet mitt, och har gjort under lång tid, snart 1 1/2 års tid. Han gäckar mig, talar om vad jag ska och inte göra. 

Trodde han var borta for ever, men nejda, han kommer tillbaka gång på gång. Och jag befinner mig i hans grepp, som jag gång på gång försöker slita mig ifrån. Han är inte bra för mig. Han drar ner mig, långt ner. Han får mig att bli ledsen, han får mig att bli riktigt förbannad och då ber jag han fara åt helvete, men likavel är han där igen. 

En Master ska lyfta mig, inte tvärtom. Hans sätt att komma tillbaka gång efter annan knäcker mig. Men nånstans finns han rotad i mig och jag har svårt att släppa helt. Han känner mig, han vet vad jag vill, och han kan faktiskt ge mig det. Men inte på detta sättet han håller på med, det funkar inte för mig. Så vad gör jag? 

 

Nu dags att fånga dagen, dricka mer kaffe, gå morgonrundan med en nybadad hund ;) Fixa frukost till dottern.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage