Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Nu får det vara bra! 19/7-2016

19.07.2016 04:50

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit sådär inatt, borde vara tröttare än jag är. Men en ny dag är här, och jag välkommnar den. Solen på väg upp, men det är lite kyligt.

Igår körde jag hem min Kära väninna, vi har umgåtts med varandra dygnet runt i 12 dgr och 12 nätter, och kände jag saknade hennes ljud i sängen inatt ;) Men hon är säkert glad, hon får trots allt sova längre på morgonen utan mig ;)

Men det är helt klart att jag saknar någon att vakna upp med. Krypa intill när man behöver det. Men var ska jag finna han? Vet han inte finns via sidorna jag är ute på iaf. Man ska inte söka så, det vet jag, men ibland dyker det upp ett och annat guldkorn. Men jag söker inte tillfälliga kontakter, jag söker någon permanent. Men för att komma dit, måste det finnas någon att träffa, att utvecklas med. Tyvärr har jag råkat på dessa fejkprofiler, både här och där. Men ibland är man helt blåögd och dum, det är aldrig bra.

Och tydligen så upprepar sig historien igen! Men nu får det fan i mig vara bra. Vet inte varför jag är någon som tydligen denna figur inte kan släppa, utan återkommer med olika profiler här och där. BC har jag haft i många år, den sidan ska bort. DS kommer jag att ha kvar, men vilande. Badoo har jag bara varit en kort stund på, men där är det bara bilder de flesta ska ha och gärna sex da, vilket jag självklart förtår att jag får inviter till både i tid och otid. Men undrar, vilken sida finns det någon som verkligen är seriös? Som söker det jag söker? Vet ju att det bästa är ju att träffa någon IRL, men för att det ska funka, måste man ju fara runt hit och dit, och det gidder jag inte, iaf inte på sommaren.

Känner mig som en gnälig gammal käring ;) Vilket jag absolut inte är, villhelt enkelt inte varasjälv. Jag är inte skapt för det, Jag är skapt för att passa upp på en man, Han, jag är skapt att behaga en man, Han..

 
 

Men nu får det vara bra!

 

Stallet om en stund, tandläkaren kommer idag för att kolla alla unghästar, som snart slussas in i *vuxenvärlden* och jag byter stall, dom nya bebisarna som är på väg in, får de andra ta hand om. Självklart är jag med och kör in dom, gillar att hålla på med de små, men jag släpper inte Mitt hjärta <3 Rowena Crown. Var så härligt att sitta bakom henne igen, och nu får vi hoppas att det återigen är dags för banjobb igen ;)

 

Dags att fånga dagen, dricka upp kaffet, gå morgon rundan med doggen och sen åker vi till stallet, dottern och jag. Senare idag kommer min stora dotter och barnbarn från Norge och ska vara några dagar, ska bli gott att träffa dom igen!

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage