Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Nostalgi Onsdag 16/3-16

16.03.2016 05:04

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp efter en god natts sömn, var välbehövligt ;) Blev en lång dag igår i stallet. Och sen restaurang med familjen. God mat som alltid. Och det var nice att umgås som vi gjorde igår, händer lite för sällan tyvärr. 

 

Att fylla år när man har FB, är helt fantastiskt, wow säger jag bara. Räknade hälsningar igår, dom som stod på tidslinjen, mess, tlf IRL, och det blev över 500 st. Blev rörd igår, har fyllt år förr på FB, men igår slog alla verkligen till. Jag har skrivit på var och en, och tänkte samtidigt på minnen med just den personen, blev en lite nostalgi tripp, eftersom många är från min tid i Norge. Men den känslan av att just den personen skänkte mig en tanke, där och just då, den värmde mitt hjärta och är jag är väldigt tacksam för det. Kärlek åt folket <3

 

Men mitt kära ex, kom inte ihåg min dag ;) Lite besviken, men har nog försvunnit helt från hans tankar ;) 

 
 
 

Ibland händer saker och ting bara så där. En deja vu känsla som smyger på. Fick en sån igårkväll, men den var inte god. Det blir galet ibland, väldigt galet, och igår var en sån sak. La mig faktiskt med vemod i mitt hjärta, även om jag somnade med en gång. Vet inte riktigt hur jag ska hantera detta. Känns inte ok iaf. Vill inte hamna där igen. Förra gången var tuff och hård. Men det är lite av samma grej igen. Jag vet att jag som person tar plats, men behöver inte vara i centrum för det. Jag tycker jag har haft min beskärda del av det hårda livet, och vill inte hamna i en sån del av livet igen. Jag går vidare för varje dag, framåt, även om det finns vissa saker som hänger kvar. Dom blir också borta så småningom, men är alldeles för färska i dagsläget. Besvikelse känner vi alla av och till, och fel gör alla. Men har vi inte lärt oss att inte göra samma fel igen? Konsekvenserna kan bli tuffa och hårda. Är det värt det verkligen? Jag tycker inte det. Men har som sagt lite svårt att hantera detta, just nu. Är besviken, det känns i hjärtat, men vet ärligt inte hur jag ska hantera detta. Ledsen just här och nu iaf..

 
 

Nu är det dags att avrunda här, få mera kaffe, fixa frukost till dottern, gå ut med hunden, och sen iväg till stallet, hästarna gör mig iaf aldrig besviken..

 

Ha en fin onsdag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage