Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Norge idag ;)

08.06.2017 07:37

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till mulet väder, lite sol och ok temperatur ute. Är riktigt trött och sliten efter Tysklandsturen igår, men sov nästan hela kvällen igår och har fått sova inatt, så sömnmässigt har jag fått nog, men kroppen värker efter många mil och timmar bak ratten, men det är ju frivilligt ;)

 

Om ett par timmar sätter jag mig åter bak ratten, denna gång bakom *lilla blå* och jag styr mot mitt älskade Norge. Längtar tills jag får krama om min kära väninna sen ivf 20 år tillbaka. Vi träffades när jag jobbade på bingon i närheten där hon bodde. Och sen blev vi grannar när jag och dottern's pappa först hyrde en lägenhet nästan vägg i vägg med henne, en lägenhet vi sen köpte efter ett år.
Vi umgicks nästan dagligen och våra barn, som nästan är lika gamla på dagen lekte med varandra i några år, innan vi sålde och flyttade till en gård.
Vi har alltid hållt kontakt, och jag åker till henne varje gång jag är i Norge, dock blir det alltid bara ett par timmar's fika. Men inte denna gång. Denna gång bor jag hos henne, vi ska på utekonsert imorgonkväll, hoppas på ok väder, umgås med varandra och andra jag inte träffat sen jag flyttade tillbaka till Sverige. Ska bli riktigt kul ;)

 

 

Denna bild hade en väninna gjort och hade som status på FB igår, så klockren att jag lånade den haha ;) Vilket styr att alltid vara rakad, men så är det ;)

 

Nu ska jag återgå till *min* sjuka skitstövel, som för övrigt självklart inte törs ta kontakt, vilket stolpskott, och den fick jag känslor för, haha, är jag som är ett stolpskott, som tillät detta under så lång tid. Men är glad att jag t o m kan skratta åt mig själv som gick på detta. Och nu vet jag att han även hade andra profiler, på BC. 

Ett sånt här beteende är sjukt, och undrar vad man liksom får ut av detta. Man kan ju liksom inte träffas som någon annan, fast det har ju kära Tobias Gustafsson satt i spel. Ja jag vet att det står från flera kvinnor, att han har bestämt och inte dykt upp, eller blivit tyst. Hoppas han får ut nåt där bakom sin skärm iaf ;) En tillfreddställelse i form av en runk kanske, haha, vad vet jag. Glad iaf att jag nu kan släppa helt och gå vidare.

Nu är jag ännu mer skeptiskt om man inte kan uppvisa vem man är och inte kan vertifiera sig på nåt sätt..

Nu dags att fånga dagen, ta en dusch, packa och sen åka iväg några dagar.

 

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage