Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Nervös. 25/7-2016

25.07.2016 05:33

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit så gott inatt, en lugn, skön sömn och det inte är ofta jag har. Är glad att det är någorlunda svalt hela tiden i lägenheten, trots gassande sol hela eftermiddagen och kvällen. Lite tråkigt att alltid ha persiennerna stängda, men det i sin tur belönas med helt ok temp inne. Doggen och kattskrället mår faktiskt bra, trots denna hetta ;)

Och vilket väder vi har. Helt otroligt. Så här skulle jag kunna ha det året om ;) Fast lite jobbigt att jobba i, det kan jag hålla med om. Men sån sätt är jag tacksam för att jag har stallet att åka till. Är ju ute mest hela tiden ;) 

Helgen har varit kanon, sol, bad, värme, goda vänner och lite till ;) Kanske kanske jag har hittat svaret jag har sökt efter så länge. Att komma mig vidare på min färd i livet. Om jag tar det lugnt, tar en dag i taget, så kanske kanske jag har hittat svaret, känns bra iaf ;) 

 

I eftermiddag ska jag till onkologen, igen. Har blivit kallad via en remiss, har ingen aning om varför, är nervös, tankarna flyger fram i huvudet. Har dom hittat nåt igen? Missade dom något vid sista kontrollen? Vet helt enkelt inte om jag hade pallat med en omgång till. Men jag är starkare idag vilket fall som helst. Ska inte ta ut någon oro i förskott.

 
 

Gillar mitt *nya* jag, älskar frillan, så smidigt, så behändigt ;) Och frillan var ju en del av anledningen till att det skulle bli fotografering i lördags, skulle rakas av alltihopa, men saker och ting gick inte våran väg, så det blev ingen fotografering. Den blir av om ca 2 veckor. Så min sommar frilla blir förlängd, då allt ska av då istället ;) Någon protesterade vilt, men någon har inget att säga till om, någon har förverkat den rätten. 

 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med doggen, dricka upp kaffet och sen iväg för några timmar i stallet.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage