Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Neal Caffrey ;) 23/10-2016

23.10.2016 13:48

 

God eftermiddag Världen!

 

Fullt upp denna söndag, precis som det varit sista tiden i mitt liv. Rensar, kastar, sorterar. Minnen kommer fram, minnen som legat bak i huvudet, men som dykt upp vartefter jag rensat och sorterat.

Är inte klokt vad man sparar saker och ting, men många minnen till just det och det. Det som jag vill spara, sparar jag självklart. Men i lådor som packas. Det är dags att lämna det *gamla* och börja om på nytt.

Nya blanka ark. Nya sidor som ska skrivas. Nya minnen ska komma. Kanske även någon ny i mitt liv ;) Vem vet om Han är Han jag letar efter. Han jag vill dela livet med, vem vet. Tiden får utvisa. Den som söker, ska finna, är ett sant ordspråk, ett ordspråk jag lever efter mer och mer. Men inte på samma sätt som förut, jag söker inte via nätet längre. Där finns allför många nättroll, belive me, I know. Senast idag hörde en av dom av sig, sa bara (skrev) We are done, Take Care. 

 
 

Min dotter har tjatat ett tag att jag skulle börja se på en serie, jag har vägrat ;) Men i tisdag eftermiddag gav jag med mig, och det har jag inte ångrat en sekund haha. Jag har sett 6 säsonger av denna serie, blev färdig för ett par timmar sen. Den gick rakt in i mig, kunde inte låta bli att se så fort jag hade stunder över. Första dagen (em) såh jag till 05 tiden på morgonen, och fortsatte när jag vaknade. Så jävla bra, spännande, rolig, oförutsigbar, sorgen och varje slut gjorde att jag bara var tvungen att se ett avsnitt till, och ett till Haha. Och Matt Bomer, wow säger jag bara, vilken karaktär han spelar, My Kind of Man, now haha.

 

Så min bild på Min Drömman är nu en blandning av Neal Caffrey, Nick Holden, Steve Tabernackle och Matthew Keller, där var min Man satt ihop, av olika karaktärer. Wow för blå ögon ;)

 

Nu till vardagen igen. Ska inte börja se någon ny, för jag plöjde igen 6 säsonger på några få dagar, har annat för mig framöver. Packa, rensa, hoppas kunna fixa armen också, den är i vägen som den är nu, ond och lite sne. Men den läker också, fast snett, kan ta det med, ingen är perfekt ;)

Funderar också på att lägga ner denna blogg, får se...

 

Ser fram emot helgen, goda vänner, resa, uppklädd, whisky, god mat, nytt land, var längesen jag var där ;) Vem vet vad som händer eller rentav dyker upp ;)

 

Nu dags att fixa vidare här hemma. Har tagit mycket tid framför burken, nu stänger jag av den och fortsätter.

 

Så, Ha en fortsatt fin Söndag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage