Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Mycket känslor. Öland. 10/7-2016

10.07.2016 07:35

 

Godmorgon Världen!

 

Idag är jag trött, både av lite sömn och av den emotinella tröttheten.

Men dagen igår var ändå härlig, med besök ute i Vätterviken, varmt, trots blåsten, bra temperatur på vattnet, så några dopp blev det. Fick en tlf därute, från min faster som bor i Kristanstad, var om pappa. Jag har lite svårt själv att förstå att jag blir så ledsen som jag blir. Tårarna trillar så lätt, ingen storgråt och helt enkelt bara stilla rinnande tårar, men dom kommer från hjärtat, så det är väl därför. Hon hade lite dålig tid och skulle ringa senare igår.

Var hos syrran på grillnings igårkväll då det kom ytterligare ett mail från min farbror. Där stod lite om vad som hänt när jag var liten, mycket känslor kom fram. Visade mailet för syrran, men tror inte hon riktigt förstår vikten av detta för mig. Var jag som talade om för mina syskon att jag hade en annan pappa än dom. Detta förbannande hsj hysj som varit under alla år. Om föräldrar kunde förstå vikten av att veta sitt ursprung. 

Svarade han med svaret att jag hela tiden har mötts av stängda dörrar, från min mamma, och alla andra som visste om detta från början. Jag har nystat själv i detta, från den dagen jag var mogen nog att förstå att det fanns många frågor som krävde svar. Men nu kommer jag aldrig att få svar på mina frågor. Bara en del.

Min faster ringde igår kväll, jag grät under hela samtalet. Pappa hade pratat om mig i förrgår innan han somnade in. Var säkert då som jag, dottern och min väninna satt på balkongen och plötsligt pratade om han. Min faster hade frågat tidigare om hon skulle kontakt mig, han hade bara svarat, nu blev det som det blev och nu är det försent. Åhh som jag önskade jag hade varit hos han. Nu är det försent. 

Jag har väntat i 50 år på att få svar, men en del förstår jag vem jag har fått en del egenskaper ifrån. Rastlösheten, längtan till vatten, detta att bara kunna knycka på nacken och gå vidare, men just den egenskapen försvann när jag fick min cancer. Då förändrade jag mig åt det motsatta hållet. Jag lägger mig själv och min själ i något, som sen inte blir som tänkt, och har svårt att släppa och gå vidare. Även min pappa fick cancern, och det var det han dog av häromkvällen. FUCK CANCER!

Kommer att ringa min faster i veckan, hon har en del svar till mig. Sen ses vi på begravningen som blir i Trelleborg, hade väl tyckt han skulle begravas häruppe, jag finns här, en annan faster i Vadstena, farmor ligger begavd i Linköping, men detta är hans beslut. Nu lägger jag detta åt sidan, för en stund.

Tog ett bra beslut igår, tog bort KIK och även min FB sida som är knyttad till bloggen, rensa också i adressboken på BC, dags att dra vidare på vidare, LIVET ÄR KORT!

 

ÖLAND väntar på oss idag, ska packa, en sväng till Linköping först. Kanske ett middagsstopp i Kalmar på vägen.

Längtar till att få träffa vänner som jag bara träffar på sommaren <3

 

Dags att fånga dagen, dricka mer kaffe, börja packa sen iväg ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage