Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Mörka moln på himmeln. Onsdag 11/5-2016

11.05.2016 04:35

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar sakta upp med en kaffekopp i min hand. Sovit gott, somnade tidigt igår, var trött och sliten. Värmen tar på kroppen. 

Var en pysseldag i stallet igår, körde endast Mitt Hjärta i skogen. Känner hon blir starkare för varje gång jag kör henne. Fredag blir det ett lite tuffare jobb ihop med 2 andra, glädjer mig till det.

Idag blir en lång dag, 10 unghästar att köra och sen dags att börja med de små, kom in en ny häst i träning igår, så då har vi 3 att köra in innan betessäsongen tar sin början. Men det måste komma regn, en hel del faktiskt, om det ska bli något bra bete åt djuren.

Och det verkar som om värmböljan är på väg att ta slut för denna gång. En värmebölja jag har kunnat utnyttja till fullo. Flera ggr i Vätterviken, så också igår ;)

 
 

Och vattnet var ett par grader varmare, runt 16-17 iaf. Vättern är kall, sällan det är över 20 gr i den, men ibland är vinden åt rätt håll och med den ett varmare Vättern. 

Igår fick jag besök därute, ett besök som blev helt annorlunda än tänkt, fast på ett mycket bra sett. Och det visade sig, att vi har träffats innan. Han var och fikade hemma hos mig och exet för många år sen, i Mantorp ;) Haha världen är bra liten ibland. 

Men fatum är, vi klickade, och jag har nu gått ifrån en av mina viktigaste principer. Men jag är trött på att vänta, och fram till den dagen jag träffar Han jag söker, då får detta bli ett alternativ, vilket båda är klara över. Fick en härlig massage därute igår, en massage med fasta händer, som tog för sig, kände, knåda mmm var riktigt skönt. Tyvärr var det andra precis i närheten, annars kanske det blivit sex on the beach ;) 

Vi bestämde helt enkelt att bli kk's. Jag vill inte vänta mer. Och detta känns rätt, fast det är fel. Är meningen att han ska komma redan idag. Vi får se hur det blir med det. Annars är ju helgen snart här ;) 

Pratade med en väninna från huvudstaden igår, henne är någon jag älskar och vet jag kan vända mig till, när som helst jag vill och behöver henne. Vi får prata färdigt ikväll ;) Har en del att ventilera med henne, saker som gnager lite. Lite mörka moln. Min mörka sida har lite issue's ;) Den framträder mer och mer inom mig, men jag vill dämpa den på något sätt. Behöver hjälp med det. Då är hon den rätta att vända sig till. Tacksam över mina kära vänner. Hoppas dom tycker detsamma om mig. Att känslor och ärlighet kommer först, inte det andra. Det lite fula, känner en uns av den delen, tyvärr. Men nu är 

 

Dags att fånga dagen, lite mer kaffe, gå ut med hunden, fixa frukost till dottern och sen iväg till stallet ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage