Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Mitt i veckan, snart helg. Onsdag 24/2-16

24.02.2016 04:33

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit gott inatt, fast hade gärna legat kvar i sängen några timmar till.. Hade väl ändå bara sovit nån timma till ;) Känner det har blivit kallare, ser att det frusit på igen. Är säkert snorhalt ute. Jobbigt med detta väder, vill ha vinter som en vinter ska vara. Snö, några minus är perfekt ;) Fast nu så kvittar det, för nu är det våren och värmen som jag längtar efter. Att få känna solstålarna värma kroppen, få färg igen, gillar inte att vara *vit* och förresten, de flesta mår väl bra att bli solbruna, eller som en pepparkaka som jag kan bli ;) Och utan hjälp från nåt solarium..

 

Planerna för helgen blev omkullkastade igår och vi tvingades tyvärr att avboka hotellet på fredag. Min kära väninna får inte nån som kan passa hennes hund och den kan inte vara själv tills hennes söner kommer hem på fredagkväll. Var inte kul att meddela min *dejt* detta.

Men kanske jag åker till Stockholm, Solvalla på fredag istället, köra upp hästen som startar i lunchtravet. Kanske övertalar syster yster att hon och jag ska åka. Vi ska också lämna en häst där som ska vidare. Få se vad vi bestämmer idag.

Stallet har ju också 3 hästar ut på Mantorp på söndag, varav 2 startar i V75 och syster yster's häst i ett ramlopp. Kan bli riktigt kul och bra placeringar ;) Heja heja..

 
 

När något går snett i livet, har man som oftast sig själv att skylla. Man kan ju säga att man tagit fel val. Inte alltid man själv kan påverka att saker och ting gick snett. Fast oftast så kan man ju det. Jag vet jag har gjort så många fel val. Framförallt sen jag fick cancern. Men dom valen var rätt då, tyckte jag själv, men i efterhand var dom allt annat än smarta ;) Men så har jag också förändrats, som person. Har alltid varit en glad, positiv, spontan och lite galen person, vilket jag är fortfarande, men också förändrat mig åt andra hållet. Är ofta ledsen, inte så att jag gråter, fast det händer ju också. Men just detta att jag tillåter mig själv att vara just ledsen. Hände nästan aldrig förr, om det inte var nåt speciellt da. Idag låter jag även min omgivning att ta del när jag känner jag faller, tappar fotfästet, och har lärt mig att det inte finns nån anledning att dölja, visa upp en vasad utåt. Jag är trots allt bara en människa ;) Fler borde göra så.

 

Nu har jag svammlat färdigt för idag.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage