Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Mitt i veckan 10/2-16

10.02.2016 06:04

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till en dag som jag känner inte kommer att bli bra. Kattskrället marsar (är väl för att jag inte gör det) och inget KAFFE hemma!!!!! Hur fan kan jag ha glömt att köpa KAFFE, som är så viktigt, vaknar inte annars, beroende av KAFFE på morgonen, hmm.

Alla gör och tar vi olika beslut, varje dag, en del blir bra, andra mindre bra, det är så livet är. Detta med att lura människor, är och förblir inte snällt, det fick min kära väninna erfara igår, jag har sagt och kommer alltid att säga, det finns ALLTID en hake, oansett vad det är, ingen ger bort något gratis även om det kanske ser så ut, det finns alltid en hake. Jag bakar t ex, det ger jag bort, men haken där är ju att det ska bli uppskattat, eller hur? Att dom som får, ger tillbaka i form av uppskattning ;) Haken finns alltid ;) På ett eller annat sätt....

 

Min dag idag kommer att starta med ett litet akutbesök på psyk, jag sjunker, är så låg om dagen, och måste ta mig upp fort igen, längesen jag var så här låg, känner inte ens för att åka till stallet sen, men ska iaf göra det idag, imorgon vet jag inte. Glad jag har den kontakten. Går regelbundet, oftast inte för att jag egentligen behöver det, men ändå skönt att ha den, och kommer inte att släppa den. Svårt att ens komma dit om det inte är riktigt akut da, som det var för mig för 1 1/2 år sen, då var det riktigt illa, och har gått där sen dess, ibland 1 g i veckan, ibland har det gått 3 veckor innan jag är där igen. Många törs inte gå dit, fast dom hade säkert behövt. Prata med en väninna på FB igår, hon var glad att hon nu fått en och samma att gå till, hon hade varit i måndags och skulle dit imorgon också. Det hjälper att få en utomstående att prata med ibland, som ser saker och ting på ett annat sätt, är ju deras jobb. Visst man har vänner att prata med, men det blir ju också bara prat om vad just jag säger, så svaren kan inte riktigt bli helt objektiva. Och inte skäms jag för att jag går där inte, checkar t o m in på FB att jag är där.

 
 

Känslor blir man aldrig riktigt klok på, och jag sliter med mina om dagen. Till en som ett flertal gånger behandlat mig som skit. Som han själv sa, har varit ett asshole sen dag 1, och det stämmer helt och hållet. Varför får man känslor då? Är väl för jag gjorde dumheten att säga ja att träffa han efter lång tid. Men ångrar absolut inte dom gånger vi har träffats, snarare tvärtom, det har ju gjort att jag sagt ja igen, och igen och just nu, hjälplöst fast i ett virrvarr av känslor som inte bara går att ignorera, dom finns där, väldigt påtagliga när jag som nu är låg. Får se hur det ska tacklas.

 

Svamlet färdigt för idag, måste klä på mig och gå bort till butiken och köpa KAFFE!! Så jag vaknar, men kommer nog ändå att vara en bitch idag, vissa rutiner ska inte ändras ;)

 

Ha en bra dag

 

Kram LaMirage