Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Misstänksamhet. 6/9-2016

06.09.2016 05:06

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit som en stock, med lite hjälpmedel, hostar alldeles för mycket för att få sova utan. Hoppas det ger med sig snart. Får ju inte utnjyttjaa dom fina dagarna som är, vill inte klä av mig, då får jag väl konstant hosta. 

Gårdagen i stallet var en bra dag, hästarna gick bra och som der ser ut nu, har vi 2 till som går premielopp i slutet av månaden. Hästägarna var i stallet igår och dom var jättenöjda, kul. 

Körde Mitt Hjärta <3 igår, hon fick en veckas semester efter sitt premielopp, och jag ville prova att köra med öppet huvudlag, det funkade ju inte alls när vi körde in henne, hon blev galen, men igår provade jag det igen. Gick fint ut av stallet men sen blev hon riktigt laddad, dom samma tendeserna från ifjol kom lite igen, inte så att hon gick rätt upp på bakbenen, men nästan, skarp blev hon också, men hon fick trippa runt på stallbacken och slingan som finns där, innan jag körde ner till skogen, helt lugn var hon inte, men fortsätter med öppet iaf ;)

Igår fick jag em fråga, en fråga som gjorde att jag kände mig stolt och priviligerad. " av våra ett årinagr ska ju ut på kriteriauktion om lite mer än 2 veckor, och jag blev tillfrågad om jag ville visa upp dom på autionen, blev så glad, något jag aldrig gjort förr. Den ena går på torsdagen, den andra på lördagen, lördagen är tveksam, då dottern fyller 18 år, men för henne spelade det ingen roll, få se hur jag gör den lördagen ;) Tackar för förtroendet iaf.

 
 

Att vara misstänksam kan ibland vara ett helvete, och så är det för mig nu. Min misstänksamhet har tagit överhand och jag tog avgörelsen igår att helt enkelt tacka nej till lyckan, tacka nej till min längtan och lust. Många tårar trillade igårkväll, men kan i dagsläget inte bli av med min misstänksamhet och det går ut över mig och andra. Var helt enkelt yvungen att backa, fick kalla fötter. Om det var ett riktigt beslut, nej självklart inte, men när jag mår skit av det, så fanns det inget annat att göra. Och i dagsläget lägger jag min dröm åt sidan. Kanske detta var min sista chans att få leva så som jag vill, ja då får jag göra det helt enkelt. Så ledsen för det, men vill må bra, känna lycka, känna suget, min misstänksam gjorde att jag fick kalla fötter.......

 

Nu dags att fånga dagen, hästarna ger mig den ro jag behöver nu..

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage