Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Minnen. 22/6-2016

22.06.2016 06:09

 

Godmorgon Världen!

 

Sovmorgon, ledig och så vaknar man upp till strålande sol och blå himmel, blir nog en fin dag. 

Ovanstående bildtext måste passa väldigt bra in på mig. Verkar som jag trots allt är svår att glömma ;) Dom luskar runt på mina sidor, dessa herrar som kallas för skitstövlar, just pga deras beteende, just för att dom har svårt att hålla sig till sanningen, just för att dom gillar att luras. Jag kommer nog alltid att undra vad vitsen är, undra vad dom får ut av det, och så länge jag har sidorna kvar, så får jag se dessa skitstövlar luska runt. Jag är tydligen svår att glömma ;)

Men även jag har ibland svårt at glömma. Minnnen dyker upp, en flyktig tanke, en känsla som gör att det kommer tillbaka. Fina minnen ska man vårda. Dom kan vara bra att plocka fram ibland. Hade många fina minnen ihop med exet, men dom blev fula när det hände som hände. Lögner och svek är något som gör att det mesta blir fult, det blir svårt att se bakom den ridån, när känslan av bitterhet suger tag i en och tar all energi. Usch vilken obehaglig känsla det var. Är så glad att den blev borta, även om det tog lång tid. Hoppas att jag aldrig mer får känna den känslan, för den är ful, kall och rå.

 
 
 

Gårdagen gjorde mig nöjd. Veterinären som kom utifrån, var en härlig kvinna, men oj så liten hon var, men ett riktigt rivjärn haha. Men bränt hästkött luktar inte gott, men nu är det gjort och i slutet av nästa vecka kan jag återigen sätta mig upp bakom Mitt Hjärta's fina rumpa, och uppladningen till premieloppet är igång igen, lycka <3

Som de ser ut nu, blir det återigen en tur til Tyskland, redan på måndagkväll, får hoppas jag är på topp och inte så sliten efter våran helg i Mellbystrand. En helg som är fylld av vänner från när och fjärran, längtar så att komma ner dit igen, 3 år sen sist jag firade Midsommar där.

Vädret blir jag inte klok på, det ändras timme för timme och det är bara att hoppas på ok väder, så vi iaf kan ha långbord ihop, få några timmar på stranden, snart åker vi, men innan dess ska jag förbereda mera mat, packa, tvätta och städa här hemma, blir några timmar i stallet imorgon först, innan vi rullar mot Mellbystrand imorgon eftermiddag, åhh så kul det sa bli ;)

 

Pratade med en väninna från Motala igår, men oj så ledsen jag blev, när hon berättade att hon varit nära döden förra veckan, 4 dgr på intensiven, ambulans in. Fast hon var ok nu, men vidare utredning för henne, håller tummarna <3

 

Nu dags att fånga dagen, mycket att göra ;) Och förresten, idag fyller mitt barnbarn 13 år, hipp hipp hurra ;)

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage