Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

#metoo

08.11.2017 09:41God förmiddag Världen!
 

Spratt verkligen upp ur sängen idag haha, klockan visade  08.45, sen när sov jag så länge? Dom nya tabletterna hjälper mig verkligen, får sova ordentligt, vilket jag inte gjort på månader. Sen är det inget kul att behöva knapra, men har inget val om jag ska komma mig upp. Tänker alltid, det finns dom som har det värre.

Facebook är något jag är beroende av, har ju mitt liv där ;) Både på gott och ont. Mår jag bra, står det där, mår jag piss, står det också där, sån är jag ;)


Följer med på kampanjen #metoo, bra att den är och finns, men tycker det har börjat likna en häxjakt. Jag kan också skriva att jag också passar in där. Travsporten som alla andra företag är också ett ställe med tafsing och ibland lite mer. Men varför ska jag hänga ut dom tränare som tafsade på mig i min ungdom? Vad är vitsen alltså? Jag kunde sagt ifrån, vilket jag också gjorde, ibland när det gick för långt.
Vi satt och pratade om det i fikarummet för nån vecka sen. Om dom snuskgubbar som fanns då, men även trevliga, som man har forsatt kontakt med. Skulle aldrig hänga ut dom!


 

Var ju i fredags på Kalmartravet med häst från stallet, wow vilken lätt seger det blev, han lekte hem detta lopp. Ny startmetod, bilstart, nytt rekord för han också. Undrar hur långt han kan gå? Blir V75 hemma på Mantorp i slutet av månaden, går han bra blir det final på Solvalla anandag jul, om han inte går bra, ja då blir det vinterträning till nästa år som gäller. 

Mantorptravet hade ett fint skrivet inlägg på deras officiella hemsida, försökte kopier länken, men misslyckades...
 

Men kände när jag kom hem i fredagskväll, att jag ville ta en timeout. Det gillas inte av dom andra. Vet jag gör ett bra jobb i stallet, vet vad jag håller på med. Men ibland måste jag bara stanna upp ett tag. Men är väl snart tillbaka där, kom ny häst in på stallet igår, och kanske en till kommer snart. Ska iaf vara hemma denna vecka ;) Sen drar väl hästsuget tillbaka mig ;) 

Nu dags att fånga dagen, göra en del hemma, snart 1:a advent!!! 
 

Så Ha en fin dag

Den som söker, ska finna
 

Kram LaMirage