Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Mår bra! 1/6-2016

01.06.2016 06:25

 

Godmorgon Världen!

 

Denna första dag i Juni månad!

 

Sovmorgon till halv 6 idag ;) Har sovit som en stock inatt, var så trött och sliten när jag kom hem vid 20.30 igårkväll från stallet, 14 timmar blev lite mycket, men så nöjd med dagen. Körde trimmer runt hagarna hela kvällen, så nu är det fint till V75 på lördag ;)

Trots att jag var mer död en levande när jag kom hem, mådde/mår jag förvånansvärt bra. Klart jag har jävligt ont, men på ett bra sätt ändå. 

Mycket som händer i stallet, som jag idag lever för. Och igår var det dags att sätta en av åringarna i vagn, så snäll han var och det blir snart sommarlov på han också.

De andra 2, fick sommarlov igår. Är en härlig känsla när man släpper hästarna och dom fattar dom har så mycket mark att springa på, att bara vara häst, äta och må bra ;)

Var också iväg utanför Söderköping och hämtade 2 st åringar till, fina även dom. Lite för lite hanterade och gick faktiskt ihop med sina mammor fortfarande!!!!! Men men, dom var glada dom också när dom släpptes ihop med de andra på betet ;) Blir kul att åka ut och hälsa på dom ibland..

 
 

Idag är jag ledig, ska bli skönt. Fixa lite hemma, gror igen ju ;) Sen är det tänkt att jag ska åka ut till Vätterviken, sola, bada och bara återhämta mig. Blir säkert nån som reagerar på min lila rumpa, fast den återhämtar sig förvånasvärt fort;) Lite sol till och det syns inte, och sola måste jag, har fått märken efter linnet och shortsen jag hade på mig igår, hujedamig för sånt ;) Hoppas på mycket sol idag så dom försvinner, hatar sånt ;)

Hmm var någon herreman som skrev i gästboken att han ville ha bild på min färgade rumpa, haha;) Får väl fixa det da...

Blev inga bra bilder, svårt ta på sig själv haha ;)

 

Känslor kan ibland vara förvirrade. Man kämpar emot, släpper efter, för att sen igen stå emot dragningen, förväntningen, lusten, viljan, men så släpper man efter igen och är fast. Man längtar, vill, hoppas bara för att igen bli sviken. Och känslor ändras ofta efter att nånting har hänt. Man börjar tänka till, komma till sans igen, och dit har jag kommit idag. Har varit en lång *resa* mycket upp och ner, men efter den sista händelsen, förändrades mina känslor sakta men säkert. Inställningen från motpartnen är helt sanslöst, knäppt och inte alls nåt som stämmer. Jag vill det han vill, men inte på det sättet. Är glad att mina känslor har förändrats, var väl dömt att misslyckas men hoppades iaf, men nu är det över för min del. Såg Han hade läst inatt det jag skrivit, inget svar (hade inte förväntat mig det heller) Och sen utloggad, tagit bort, skitsamma. Känns väldigt bra iaf, och kommer inte att försätta mig själv i en sån relation igen.....

 

Nu dags att fånga dagen, molnen börjar skingras, så det blir en tur till Vätterviken om några timmar..

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage