Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag Tjohoo ;) 25/1-16

25.01.2016 06:25

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till en ny vecka, en vecka som kan bli början på något nytt eller kanske inte ;) Sovit gott har jag iaf gjort. Har mer eller mindre sovit/slappat sen jag kom hem från Norrköping igår, Kärringa börjar bli gammal, eller? ;) Nejda, så mycket som jag skrattade i lördags var längesen, hade så ont i skrattmusklerna igår, haha. Men för att återgå till Lördagen.

Vi ankom Norrköping relativt tidigt, var ju en som var snäll och körde mig och min väninna dit. Först skulle vi till Intima, och vem var där, jo mina kära vänner från Stockholm, så härligt att få krama om dom <3 Bestämde vi skulle träffa dom runt 16.30 på Bishop. Fast först till hotellet, riktigt fint rum hade vi fått, var hemtrevligt och vi kände oss välkommna, blir fler ggr på det hotellet. Först skulle vi shoppa lite, och sprang runt hit och dit, när vi kom tbx till hotellet, var det på med musik, och något i våra glas. Vi hade ju båda haft annonser, var nog sista gången jag hade det, vilka knäppgökar, och dom som säger, kommer, sen inte ett ljud, nån hamna på akuten, nån fick motorstopp bla bla. Fattar inte ens varför dom skriver, får kanske kalla fötter, vi kanske skrämmer er killar, vi är trots allt en riktig dynamisk duo när vi sammanstrålar ;) Hur som helst så gick vi ut för att ta ett bloss, jag var naken under kappan och tofflor på fötterna, hihi sån är jag. Kom en kille/man och joina oss, fråga om vi skulle byta skor, för jag såg han tittade på mina tofflor ;) Han skrattade gott. Hur som helst, det visade sig att han bodde på hotellet, vi bjöd in han på en öl, så ham kom in en stund efteråt. Han berättade att han skulle spela på Pub Wasa kl 00 på kvällen, han var sångaren i coverbandet Rabalder, riktigt nice men tyvärr upptagen. Vi skulle ju iväg, så vi bestämde han skulle komma igen senare. På Bishop var det roligt med våra vänner och andra vänner som joinat, när dom dro blev vi kvar ett tag, bjudna på öl som vi vart ;) 

Väl tillbaka på hotellet skulle vi dressa om, fast först gick det sådär da, vi var ganska runda under fötterna, börjar undra om vi inte fått nåt i ölen som inte skulle vara där, hmm. Sångaren och trummisen joina oss, och så knackade det på dörren. Där stod en okänd man, för mig, nån som pratat med min väninna. Var inte min typ överhuvudtaget, men vi hade ju innan bestämt vi inte skulle ha sex, vi var ju besvikna på en del andra, hmm. Vi dro tbx till Bishop, där stötte vi på en dansk man, och han berättade att han var med ett gäng på 180??? killar, som åkte nån VM tävling i segling på is. Fler av dom joinade och vi hade det riktigt trevligt där, fast vi skulle ju på Pub Wasa, så vi dro vid 00 snåret. Träffade andra vänner där och blev även omtalade av sångaren som tjejerna i rum 216, haha.

Hur vi kom hem därifrån har jag ingen aning om, hamnade tydligen på McDonald's, hungriga mitt i natten, slitna av allt det roliga och all skratt, fler såna härliga kvällar, tack på förhand ;)

 

Idag blir det inget stall, ska in till Linköping, träffa reprter på Corren, känns väl sådär att göra en artikel igen, men det är så många som hört av sig dit och vill veta hur det har gått, så jag sa motvilligt ja till detta repotage.

 

Längtar tills jag får ett mess om att mina kläder jag beställt från Gömda Juveler Fashion har ankommit butiken ;)

www.gomdajuveler.se

 

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage