Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag, sol och lite kallt ;)

13.03.2017 06:51

 

 

Godmorgon Världen!

 

Var lite segt att vakna och stå upp idag. Dessa helger sätter sina spår men det har också blivit några minus ute, 4 för att vara exakt ;) Men solen är uppe så det kommer att bli en fin dag.

Vilken fantastiskt helg det blev i Norrköping. Träffade så många vänner från när och fjärran, och även såna jag inte träffat men som är med i min grupp, en riktig wow helg. Vi fick en liten svit, så det var en hel del som hängde där både i tid och otid haha ;) 

Fredagens Club Abzint var en rolig, skön, härlig upplevelse ;) Hade med 2 väninnor som båda gillar att ge med div piskor, så jag blev upphängd i taket, en bakom med piska den andra slicka mig, var en härlig upplevelse. Men det blev ett litet efterspel, när vi 3 var färdiga, blev lite kluss med knapparna som skulle ta ner mig, när en man äntra rummet, han släppte ner mig, lite, sen kom han fran och började smiska mig med sina händer, jag var våt efter att ha kommit flera gånger, så det var inte skönt på något sätt, sa nej flera ggr men han fortsatte, sa också stopp, blev förbannad till slut, säger jag nej eller stopp, så ska det vara stopp, vilket denna man inte gjorde. Så ska det inte vara!!! Ett nej eller stopp betyder precis ett nej!

Var han som gav mig en hel del blåmärken på rumpan, och den frågan kom upp på natten när han och frun och ett annat par kom upp på vårat rum senare på natten. Hans kvinna tyckte han hade en bra teknik, det hade han inte.

 
 
 

Nu laddar vi batterierna och ser fram emot en helg på Loveshack och premiär för Ladies Night, hoppas att många tjejer och kvinnor joinar oss då. Killar lär det bli, såg det var ett gäng anmälda redan nu. Längtar att få sätta mig i bilen och åka till Degerfors ;)

 

Ikväll sätter jag kursen mot Tyskland igen, och denna gång följer min kära väninna med, vi får säkert en rolig tur haha ;)

Nu dags att fånga dagen, stallet om ett par timmar. 

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage