Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag, Ny vecka, Nya möjligheter 7/3-16

07.03.2016 04:55

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit gott och för mig länge, många timmar, skönt. MEN, vaknar återigen upp till full vinter, massor av snö, och det vräker ner fortfarande. Känns inte bra, med tanke att jag i eftermiddag ska sätta näsan mot Blidö med en tungt lastad bil, hmm. Har inte tid att vänta några dagar heller. 

 

Gårdagen och helgen har varit en skön och avkopplande helg. Igår fick jag och min väninna besök av goda vänner från Norrköping, som var på väg hem från Tranås. Alltid så härligt och roligt att träffa dom. <3 <3 <3

 

Gårdagens sport, med VM i skidskytte var spännande, och än en gång var *min* älskade Ole Einar Björndalen därframme och fick med sig ytterligare ett VM silver, imponerande. Martin var outstanding som vanligt ;)

 

 

Igår öppnade jag en FB sida till, knyttad lite till denna blogg, vet inte om man får det, men har mitt namn fast med LaMirage som mellan namn. Vill ni sända vänförfråga, så står namnet på framsidan av denna blogg. Passar mig bra att ha en till, då jag är väldigt privat på min ordinarie FB sida. Och så händer det ibland, att man accepterar någon, som sedan plöjer igenom ens vänlista, och fortsätter sända förfrågan till väninnor, det är inte ok. Har låst, ingen ser mina vänner längre, inte ens mina vänner, men taggar man någon så kan man sända förfråga vidare iaf. Gillar inte sånt. Var väl till mig förfrågan kom till? Inte mina vänner. Många killar har ju FB som *raggningssida* och ibland funkar ju det med ;) Haha, gick ju i den fällan själv ;) Skitstövel 1, ragga ju upp mig så... Så min *nya* FB sida som jag eftervart ska vara lika aktiv på som den *riktiga*, där kommer det nog mest vara killar ;) 

 

Igår blev en annan kontakt upprättad igen, efter några veckors tystnad, blev glad men så kom det där som jag inte vill höra, som inte är något jag vill eller söker överhuvudtaget. Och besvikelsen kom som ett brev på posten. Vet det är mångas dröm, men inte något som finns i det liv jag vill leva. Så nu så här i efterhand, var det nog dumt att ta upp kontakten igen. Men det är svårt att hitta någon, någon som vill detsamma som mig, och när det liksom *klickar* på pappret, då tar man den chansen, eller är jag helt ute å cyklar nu? Jag vet vad som innebär att vara någon's ägodel, fast jag inte har levt så. Jag vet att jag lämnar över mig själv i någon annans händer. Jag vet jag släpper kontrollen över mitt liv. Men för att komma dit, måste det finnas en otrolig tillit, ett stort förtroende, och man måste kunna lita på personen ifråga till 100%. Att släppa kontrollen över till någon annan är inte lätt, ivf inte för nån som i utgångspunktet inte är undergiven. Jag är en person som tar plats, jag är confident och inte någon liten stackare som söker en daddy. Jag söker någon jämnbördig, nån man kan diskutera med, även om det alltid är HAN som har slutordet ;) Jämnbördig haha, men kanske ni vet vad jag menar ;) Men vad som händer eller inte händer, så blev jag glad över kontakten igen, fast jag blev besviken..

 

Nu dags att dricka upp kaffe't, gå morgonrunda med hunden och ge mig iväg till stallet, fullt upp där idag.

 

Ha en fin Måndag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage