Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag, Ny Vecka, nya möjligheter 4/4-16

04.04.2016 04:40

 

Godmorgon Världen!

 

Var skönt att vakna upp i egen säng idag, borta bra, men hemma bäst ;) Sovit som en stock. Somnade verkligen med ett leende igår kväll, efter en fantastiskt rolig och underbar helg. En helg som gått i vänner's tecken. Vänner som betyder så mycket för mig. Vänner man inte ser så ofta. 

 

Fredagen tillbringades hos min kära väninna, shoppade en del vi skulle ha med oss på resan, onödigt egentligen, men kul ibland. Haha fick iaf tag i min hårfärg, som verkar snart vara ett minne blott, ingen av butikerns här i Mjölby har den kvar, så när jag fick syn på den färgen, köpte jag lika gott alla paket som fannns kvar, hehe, min kära väninna fick sig ett gott skratt när jag kom med famnen full att paket med hårfärg ;) 

Väl hemma hos henne fixa hon käk, vi packade, provade kläder, och sen blev det lite whisky på, vars droppar får mig att njuta, när dom sakta rinner ner i halsen, mmm me like ;) 

Sen blev det inte bättre än att hon fick höra mer eller mindre min livshistoria, om mina förhållanden, mitt första riktiga varade i 6 år, var inte gammal då, sen kom det om han, han som tyvärr dog i mina armar hemma hos oss på balkongen, har ofta undrat vad som hänt med mitt liv, om han inte hade lämnat livet, endast 27 år gammal, hmm. Sen yngsta dottern's pappa, som jag faktiskt träffade första gången på Solvalla's parkeringen, den där sista helgen i maj, ett gäng galna norrmän som vi tillbringade helgen med (blev ingen sex) ;) Men då fanns inte alla dessa smartphone, men året efter åkte jag och en väninna över till Norge, och av en slump ÖDET så träffades vi igen, men den natten, så talade han om att han var gift, aj aj aj, den kändes, så jag gick in till min väninna och sa bara, vi åker NU, mitt i natten. Men denna man fastnade i min hjärna, men det skulle dröja 6 år innan vi träffades igen, av en slump, på Solvalla. Just det året hade jag inte starthäst den där sista helgen i maj.  Gick omkring på publikplats, när någon fångade min blick, stod och tittade länge, på han som satt där och läste programmet, plötsligt tittar han upp, rakt på mig, han for upp från stolen och skrek, där är du ju ;) Vi kastade oss i varandra's armar, åhh som jag letat i alla år efter dig sa han, jag var hemma... Eller var jag det? Fortsättning en annan dag......

Som sagt, vi hamnade till slut i säng, jag och min väninna, spända över resan till Stockholm dagen efter.....

 
 

Lördagen kom, vi blev hämtade av en snäll man, som hon har lärt känna, han körde upp oss till Stockholm, resten kommer imorgon eller ikväll.... Eller?

 

* hon sa åt mig, Fru M, att klä av mig naken, gjorde som hon sa. Gick sakta fram till henne, hon såg mig i ögonen och sa, får jag dina händer. Villig och förväntansfull gjorde jag som hon sa. Hon tog tag och dro sakta upp mina armar och jag blev fastkedjad upp mot taket. Ögonbindeln kom på plats, jag rös, sen fick jag stora hörlurar på mig, det var första gången. Även mina ben blev fastlåsta med pinnen emellan. Kände smekningar på min rumpa, kände hon värmde upp mig, och jag väntade, allt annat var borta, jag fokuserade, jag väntade, kände jag var våt, riktigt våt, en tanke for genom mitt huvud, tänk om jag börjar droppa. Och där kom det första, åhh så härlig den känslan är, det där första som sen blev nr 2, det fortsatte, jag kände piskslagen på min rumpa, detta att inte höra, inte se bara förstärker känslan, känslan att vara i någons händer, tillit, förtroende som är så viktigt, att kunna stå så och veta, att hon som håller i den ena och den andra piskan vet, vet vad jag vill ha. Kände det kom någon annan som blandade sig i, i leken med mig, kände jag började komma, bet mig i läppen för att dra ut på känslan, men jag kom, det forsade, kändes som en fors, åhh denna härliga och underbara känsla, det svartnade för mig, känslan att vara utlämnad till någon man litar på, är oslagbar. Sakta kom jag till mig själv, kände hon var på väg att ta bort hörlurarna, nej sa jag, inte än, mer mer, nej, du måste ha vatten, du måste dricka. Sakta landade jag, blev stilla förd bort för att få vatten, känslan i kroppen stannade kvar, fick summera att hon, Mrs M än en gång tagit mig till himlen och tillbaka. I Love You <3*

 

Nu dags för mer kaffe, gå morgonrundan med hunden, sen stallet, blir en lång dag, trav ikväll med 4 hästar till start, få se om jag orkar vara kvar, är sliten efter helgen ;)

 
Är så otroligt tacksam över att ha dessa underbara vänner i mitt liv <3 <3 <3
 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage