Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag Ny vecka Nya möjligheter 3/10-2016

03.10.2016 08:44

 

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp och fryser, endast 16-17 gr i lägenheten. Något fel på värmen. Ringt och felanmält iaf.

 

Vilken helg vi fick i Göteborg, jag och min kära väninna. Uppgradering till en svit på Gothia Towers, med utsikt över Liseberg, outstanding ;)

Ganska kort tid efter vi kommit oss in på rummet, knackade det på dörren, utanför stod en kvinna med en vagn, och där var det Champagne till oss, fatta inget, men det var min kära väninna som hade beställt ;) Wow, tack snuppa <3

 

Det var starten på våran helg i Göteborg ;)

Musiken åkte på, drickat var gott och vi tog en stund att bara slappa och njuta. Funderingar vart vi skulle på kvällen. Och så var det den ena gången vi gick ner för att ta ett bloss, kommer in i lobbyn och möter nån vi känner igen, säger hej hej och går några steg, men för fan, det var ju MAGNUS UGGLA, haha, han var ju mindre än min väninna ju, och små fågelben. Visst har jag sett att han är liten, men inte uppfattat han så liten, rolig episod iaf ;) 

 
 

Klockan började springa iväg och det var dags att fixa oss, vi skulle ju ut och käka.. Haha ja det blev ju en upplevelse ;) Första stället var köket stängt på, kl var mycket, andra stället tyckte vi var för dyrt, hallå 450 spänn för en köttbit, glöm det. 3:dje kom vi inte in på, mitt fel ;) Så till slut hamna vi på Hard Rock Café, trevligt och mysigt. Men maten var faktiskt inget vidare, så det var enaste gången jag går dit och käkar. Efteråt vart det taxi tillbaka, vi var slitna med glada ;)

 
 

Lördag morgon med våran utsikt över Liseberg, solen var uppe lite grann iaf ;) 

Det skulle joina fler vänner på lördagen ut på eftermiddagen, så jag och min kära väninna besluta oss för att gå in på Liseberg, ta en öl på Tyrolen. Sen ville jag åka karusell, vilket jag älskar. Det blev Lisebergsbanan och jag filmade, herregud som jag skrattade, min Kära vännina skrek att hon ville gå av, har allt filmat haha. Få se om jag kan lägga upp den här, tveksamt, men gör ett försök iaf ;)

https://www.facebook.com/petra.andersson.507679/videos/10207583421203478
 

Tror inte det funkar, men man kan ju kopiera, om man vill ;) Haha älskar att åka karusell, högt, lågt, snurra, blir som barn på nytt ;)

Vi fick tlf att våra vänner hade ankommit hotellet, så vi gick för att möta dom. Rosa bubbel till vår ära, vi är ju mycket goda vänner allihopa. Mycket skratt blir det alltid, så även diskutioner. 

Blev bestämt att vi skulle käka uppe på Heaven23, där även fler vänner skulle joina. Fantastiskt ställe att sitta på, njuta, umgås. Räkmackan är ju oustanding, om än något dyr.. Men en riktigt härlig stund hade vi där, innan vi fortsatte och förfesta på våran rum ;)

 
 

Nu avrundar jag våran helg, som inte slutade som det var tänkt.

Nästa gång är vi själva, min kära väninna och jag ;)

Sen hörde Han av sig, efter många veckors tysnad, varför? Han stör min sinnesfrid, tar min energi....

 

Nu dags att fånga dagen

Så, Ha en fin start på veckan

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage