Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag, ny vecka,nya möjligheter 29/2-16

29.02.2016 04:49

 

Godmorgon Världen!

 

Skottår, en dag mer i Februari, men också sista dagen i denna månad, snart vår, yippie ;) ;) ;)

 

Ojojoj idag är jag så sliten och trött, kroppen värker, huvudet likaså och mår nästan illa av att jag är så sliten, måste ta mig helt ledigt imorgon. Idag är det för mycket att göra.

Gårdagen var slitsam men rolig. Min kära väninna fick hjälpa till att tömma boxarna i *mitt* stall, och tidspress hade vi också, men blev klara i tid ;) Dagen blev lång, i o m att det var trav, V75, 3 starthästar ut, hästägare skulle komma och kolla på just sina 3 ungdomar, och dom skötte sig perfekt ;) Alla var nöjda efteråt, fika på stallen bölev det också, och vårat hembakta fikabröd blev uppskattat hela dagen..

Hästarna som startade får godkänt, 3:a, 4:a och 7:a, de gamla gör så gott dom kan ;) 

 
 

Denna vecka är det fullt upp, blev bestämt vi skulle till Ullared!!!! på onsdag, meningen var att syrran och jag skulle åka, hon vill ha mig som chafför, men hela stallstyrkan åker, vi fixar stallet på morgonen först innan vi åker, så det blir en låååång dag. Ullared är ett ställe jag gärna åker till, fast jag inte är så glad i att shoppa, men är uppväxt med att åka dit, så ;) 

Sen kan det hända det blir en Stockholmstur på mig och min väninna till helgen. Några killar har slagit vad, vilket jag/vi egentligen har antagit. Lite osäkert än om det blir av. Måste vara ett problem ibland att ha för mycket pengar, så det blir vadslagning om det mesta ;) Haha...

 

Tog bort alla kontakter jag hade på KIK häromdagen, och nu funderar jag på om jag ska ta bort KIK helt och hållet. Får ju för fan meddelanden mitt i natten från killar/män jag tagit bort för längesen, och som tydligen finner ut att ta kontakt igen. Sånt funkar inte för mig som person. Mig måste man hålla kontakt med, annars försvinner mitt intresse, så är det bara. Håller man inte kontakt med mig regelbundet, ja då är ju jag inte heller av intresse mer för den personen, jag accepterar det fullt ut, men att komma flera dagar, flera veckor eller månader senare, haha då är vederbörande självklart borta för mig. Så bra minne har jag inte, att jag kommer ihåg vad jag skrev/pratade med personen ifråga om. Och så kanske min längtan efter nån speciell bli borta. Kan ju då själv inte ta kontakt igen haha, bra va ;) Önskar man kontakt med mig, så finns jag här via mail, annars på BC och DS. Kommer helt säkert att öppna igen, men med nytt namn ;)

 

Om några dagar har jag fått min domän, ang mitt namn som jag betalat för att få, så då blir adressen hit till bloggen ändrad. Och jag går ut in public har jag tänkt, få se hur det blir ;) Haha..

 

Nu dags för mer kaffe, svammlet slut för idag..

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage