Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag, ny vecka, nya möjligheter 21/3-16

21.03.2016 05:01

 

Godmorgon Världen!

 

Härligt att vakna upp till fågelkvitter, våren är verkligen på ingång. Ja bakslag kommer, men det hindrar i våren ;) Solen är riktigt varm nu, fast vinden är lite kylig, men där det är lä, är det ubderbart. Känner i kroppen, att den börjar sakta men säkert börjar se framåt.

Sömnen var lite knackig inatt, sov gott men vaknat en del ggr. Mycket som rör sig uppe i toppen. Funderingar, tankar. Gjorde nåt igår jag skulle gjort för längesen, blir det konsekvenser? Möjligt men det var det enda riktiga. Och jag vet jag aldrig kommer att komma i samma situation igen. Just för att det helt enkelt inte ska vara så. Inte i riktiga livet.

 I livet handlar det om att ge och ta, inte bara ta, sen att det tog nästan ett år för mig att inse det, har jag helt enkelt bara mig själv att skylla, men även motparten, som gör så här, och verkligen tror på det själv att det ska vara så, väx upp säger jag. Jag är oerfaren, tar lärdom, söker kunskap där jag vet jag får riktiga svar. Och har gjort det igen och igen och får samma svar varje gång. Inga riktiga Herrar/Mastrar får jag till svar, vilket jag egentligen vet själv, men lockas med och tror, hoppas. 

Detta med nätet, så lätt att kopiera, screnshotta bilder, göra en profil, du kan bo var du vill, allt går att fejka. Och självklart är det såna som jag faller för, eller rättare sagt, dom hittar mig. Står säkert skrivet i pannan på mig lång väg OERFAREN! Haha, men det känns bra, jag står för den jag är. Jag är en kvinna med stark vilja, inte genuint ug som det så fint heter, jag är ingen liten mus, som säger ja och amen till allt. Jag är kanske för mycket kvinna? En för svår utmaning? 

Den som änder upp med mig, kommer säkert att lära mig mycket, säkert kommer personen att få bestraffa mig mycket också, för jag är inte genuint ug. Vill man verkligen ha en sådan kvinna? Där det inte förekommer protester, ifrågsättande? Möjligt en del män vill ha det så, dom är inget för mig. Jag är för mycket kvinna för dom helt enkelt. Men då ska sägas, dom är inga män för mig, som inte kan ta detta som en utmaning ;)

Har inga problem med att krypa, men det ska inte vara av rädsla eller fruktan, utan helt enkelt för jag vill det själv!!

 
 

 

Jag har en del kontakter som jag ska vårda, som jag vet är seriösa, som finns på riktigt. En sån relation som jag vill ha, som jag drömmer om, kommer inte på en gång, men första steg är att prata i tlf, träffas, och dom som inte törs det, utan gömmer sig bakom en dataskärm, är inga riktiga män ;)

 

Förtroende Tillit Respekt Ärlighet

Är ledord för mig och kommer inte att vika från dom orden! Med det som det innebär!

 

Nu är svamlet klart för idag, livet går vidare, sakta men säkert. Vet jag är en guldklimp för den rätta ;) Men visst, en utmaning! Klarar du det, klarar jag det ;)

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage