Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag, ny vecka, nya möjligheter 14/3-16

14.03.2016 04:56

 

Godmorgon Världen!

 

Lite trött på ena ögat idag, hade svårt att somna igår. Men nu är jag vaken och sitter med dagens första kopp kaffe, gott ;) Känslan av välbefinnande finns kvar idag med, än så länge iaf ;) Får se om det blir borta efter några timmar i stallet ;) Lång dag där idag, lunchtrav. Få se hur hästarna mår, vi bestämde ju förra veckan att ställa av de flesta ett tag. 

 

Hade en härlig dag igår, och hade trevligt besök igår, från Sthlm ;) Han fick den äran att bevista mitt hmm uppträdande under masstarten från Holmenkollen haha, han trodde säkert jag var galen. Den var spännande från start ända in i mål, och Johannes fick sitt VM Guld, stort för en gutt som bara är 22 år. Och så min stora favorit, Ole Einar, vilken man, vilket race han gjorde, och blev belönad med bronset, hans 44 VM medalj, så imponerad av denna man. Och kanske som han sa igår, att han fortsätter, men det berodde på många ting sa han. Hälsan, motivationen, men han har lov att lägga av nu. I det förmodade sista VM, tog han alltså 4 VM medaljer, 1 Guld, 2 Silver och så ett brons, vem klarar det i hans för sporten höga ålder? No one. Tackar iaf för denna säsong Ole Einar <3

 
 
 

Igår hände det som inte egentligen ska hända och kommer att återkomma med det med jämna mellanrum här. Det gäller BC och dom som skriver till både mig och min väninna, som de flesta vid det här laget vet vem det är. Vi är tajta hon och jag. Pratar om det mesta. Tankar, känslor och också vem vi fått kontakt med. I utgångspunktet är det inga problem, men så ibland blir det lite galet. Vilket gör mig lite paff. Vi ser helt olika ut, fast vi har väldigt lätt till skratt båda 2, är 2 olika personligheter, söker oss till helt olika män, Vi söker alltså inte samma slags man. Jag söker, som det står klart och tydligt på min sida, en man som gillar och är en Herre/Master, min dröm är att få leva i ett 24/7 förhållande, den sidan söker absolut inte min väninna. Ändå kommer det tillfällen där det visar sig att mannen vi pratar med, pratar med oss båda, och det gör mig väldigt paff och förundrad. Så hädanefter kommer jag att fråga rätt ut, om vederbörande har kontakt med min väninna, och det är ingen vits att ljuga, det kommer fram vilket fall som helst, men är det så du gör det, kommer jag att backa med en gång, bara så det är klart. 

 

Igår kände jag mig väldigt populär ;) Var många som ville joina mig, av nån anledning haha. Substitute för att det inte varit någon sex för dom i helgen? Glöm det, jag är och förblir nr 1 för den mannen jag ev säger ja till. Något hattande fram och tbx mellan flera, är ingen för mig.

Men faktum kvarstår, en ny Herre korsa min väg igår. Började lite bumpy, men avslutningen så mycket bättre. Hoppas kan man alltid göra, men mycket ska falla på plats, men jag gläder mig till fortsättning. Var en väldigt nice konversation igår kväll, me like ;) Vi får prata vidare och träffas så fort som möjligt, enda sättet att se om det klickar, funkar, spänd ;)

 

Och så hände det igen, skitstövel 3, gick över till att vara skitstövel nr 2, måste vara jobbigt att hålla reda på alla profiler, fast lite glad blev jag allt haha ;)

 

Javisst ja, igår var det ett litet jubileum, gruppen jag startade på FB, Livsnjutarna, fyllde 5 år igår, stolt över den fina gruppen, hipp hipp ;)

 

Och en liten sak till, jag fyller imorgon, 53 bast, men känner mig som 33? Haha ;)

 

Nu har jag svamlat färdigt för idag, dags för mera kaffe, fixa frukost till dottern, gå morgonrunda med hunden och sen iväg..

 

Ha en fin start på veckan

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage