Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag, igen ;)

06.03.2017 06:47

 

Godmorgon Världen!

 

Då vaknar jag upp och det är måndag igen ;) Massor av snö ute, och det blir att skotta fram bilen sen. Alla klagar på snön som kom igår, men det måste komma ner, mer snö och kallt, blir ju ingen sommar annars ;) 

Blev en lugn, härlig, rolig och knäpp helg. Fredagen somnade jag och min väninna runt 20.30 tiden i soffan haha ;) Jag var sliten efter min Tysklandsresa och hon efter en jobbar vecka. 

Så vi var tidigt uppe på lördagsmorgonen ;) Blev soffan och sport hela dagen. Men framåt kvällen piggnade vi till och gick bort till våra vänner, men där var det poker och fylleslag, så vi stannade inte så länge. En polare följde med hemåt, han fick ligga i mitten ;) 

Fick tlf vid 12 slaget, från vänner nere i Skåne. Dom hade varit på ett ställe i Örkelljunga, som defineras som swingersklubb. Han som äger stället kallar sig visst för Örkelljungas Heffner!!

Han berättade att det var ett vidrigt ställe, plysch uppsatt på väggarna med häftapparat. Kostade inget för par och tjejer och även baren ingick. Så där är det killarna som betalar, ganska suspekt. Men det var äckligt där, mycket fylla och ingen hade liksom klätt upp sig. Dom fick en rundvandring som gjorde att dom kunde inte komma därifrån fort nog. Och detta vidriga ställe är tydligen hans privatbostad!! Bad mina vänner att skriva om detta i gruppen, och dom fick respons som hette duga. Det visar sig att några hade varit där förut, 1 gång och aldrig mer.

Bossen för LK skrev att hans sambo tydligen bott granne med detta ställe, och han berättade att om det skulle börja brinna, så fanns det ingen väg ut om man var högst upp i huset. Fy fan för oseriösa sk klubbar!!! 

Och dit åker alltså folk. Framförallt killar tydligen, är ju ändå dom som betalar. GB var tydligen vanligt. Usch för såna killar och män, äckligt!

 
 

Gjorde en kul grej i lördagskväll, vi satt och spelade musik, babbla och tog lite whisky. Sen blev det att jag filmade min kära väninna när hon strippade, haha vi har det roligt ihop hon och jag ;) La ut den i gruppen och vi fick många kommentarer, ni är för roliga, ni gjorde min kväll haha, klart vi bjuder på oss själva ;)

 

Nu dags att fånga dagen, dricka upp kaffe't, gå morgonrunda med hunden, och sen skotta fram bilen och åka till stallet.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage