Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag hela dagen 8/2-16

08.02.2016 05:03

 

Godmorgon Världen!

 

Somnade gott igår med lite hjälpmedel. Det behövs ibland, framförallt när jag är så splittrad som jag är nu. Skänker en tacksam tanke till min kära väninna som kom hit i lördags och gjorde helgen till nåt mycket bättre än den skulle ha varit annars. 

Att känna man går in i en ny bubbla, att man sjunker är ingen go feeling, men låter den komma sakta men säkert, och sen får jag kravla mig upp när jag är redo för det. Blir att åka till stallet idag, vill verkligen känna kroppen skrika och ta ut mig helt, fokusera på det onda och inte det andra. Har just nu inga funderingar på framtiden utan tar det som det kommer. Att jag vet vad jag vill, är en helt annan sak. Man måste vara 2 om just det ska funka, eller hur? ;)

Av en tillfällighet såg jag att skitstövel 2 stack fram näsan igår, inte hört eller han på snart 1 månad, inte för att det spelar nån roll vad han gör eller inte gör, men tanken slog mig igen.. Hmm.

 

Vi åkte till travet igår iaf, hederhästen McClain satt fast med rubbet kvar, bara att anmäla igen, *Boye* blev nr 2 och ska ut V75 dagen på Mantorp den 28:e. Min kära väninna sa det var kul haha hon frös ;) 

Att ibland få saker, ting, erbjudande, så slår mig alltid tanken, what's the catch? Ingen ger bort nåt gratis utan nånstans lurar det nånting som ska ges tillbaka. Kommer ihåg nångång ifjolsommar, min kära väninna ringde, ska vi åka till Stockholm? Visst sa jag. Ja vi får allt betalt, fråga vad haken var? Ingen vad jag vet sa hon, joda, nånting är det sa jag. Och mycket riktigt. Vi skulle åka hem till hans lägenhet, binda fast honom, leta efter pengar i hans lgh, binda fast honom, pissa på honom, sen skulle vi dra???? Han skulle t o m ha våra personnr, ringa snuten kanske, antagligen, vilken galning, visst, alla har vi våra kinks, men att sen ringa snuten och säga, jag har blivit bestulen, haha finns liknande senarier vi fått erbjudande av, inkluderat att åka utomlands. Finns alltid en hake, hur liten den än må vara, eller hur ;) Finns ett erbjudande nu som ligger och väntar, kollas upp väldigt noggrant ska jag lova, fast stämmer det, wow, då tar vi det helt klart ;) Äventyr är alltid lockande ;) I vart fall där den underbara stora gula finns inblandad ;)

 

Nu är Tysklandsturen bokad, blir nästa helg, den 20:e, full bil blir det också, ska bli kul att åka igen ;)

 

Nu är morgonsvammlet avklarat för idag, nu mera kaffe, fixa frukpst till dottern, gå ut med hunden, javisst ja, ska klä på mig också haha.

 

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage