Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag 4/1-16

04.01.2016 04:58

Godmorgon Världen!

 

Då vaknar vi upp till måndag, ny vecka, nya möjligheter. Har blivit kallt 10-11 minus, men ingen vind, så helt ok.

Fick mess från dottern igår förmiddag, ja just det mamma, jag kommer hem ikväll skrev hon, haha rolig hon, hade hoppats hon skulle varit kvar i Norge längre men det var dåligt med tåg hemåt, så nu var/är friheten borta för denna gång ;) 

 

Fick liote hastigt och lustigt besök av 2 väninnor här i lördags, dom ville ha party, visst helt ok sa jag. Hon satte ut annons, och än en gång gjorde sig BC påmind om vilken sida det är, mycket snack och lite verkstad, så många som skrivit till henne och ville komma, kom några men just detta fenomen som råder på BC, att när det väl gäller, så bangar de flesta. Nu spelade det inte mig nån roll, jag var ju värdinna ;) Och just detta är nog inget för mig mer, deltog inte i aktivitetera i sovrummen, var bara inne och kollade, höll för mig. Så detta med party hemma, är inte mig mer, kanske jag kommer tillbaka dit, men inte på länge, som det känns nu iaf.

 

Men kvällen blev kanon iaf. Vi knallade bort till vänner vi har och fortsatte parta där. Blev en tur ut också, för att dansa, så gott att få dansa igen. Efterfest blev det hos våra vänner men vi åkte hem ganska tidigt, den ena väninnan hade ragg med sig hit, så hon var nog nöjd med kvällen iaf ;)

 

Stor sportdag igår, älskar att Tour De Ski är i full gång, att titlarna går till Norge i år, står väl utam alla tvivel, bara att bocka och buga inför denna stora skidnation. Backhopparveckan hade sin 3:dje dag igår, en norrman på pallen och han kanske kan få pallplats i totalen där också, kul att det fylls på bakom de stora namnen som försvinner. Summeringen av travåret var också en höjdare igår, men det skulle varit ett längre program, mycket som inte får plats, som skulle varit med.

 

Jo förresten, skrev med den ena skitstöveln igår, haha, han är lite rolig ibland, får mina goda skratt men blir också förbannad på mig själv, att jag liksom inte kan låta bli att svara, skriva, fick en nytagen?? bild igår, var från julafton, skrev han, han är en nice man, skulle vara stolt om jag hade blivit hans, han väcker min vilja att vara till lags på alla sätt även om jag inte vill. Vet ju också att det aldrig kommer att hända och det är också helt ok, för det slutar som oftast att jag bara blir förbannad på mig själv för att jag är svag. Fast gillar ändå denna okända man ;) Haha.

 

Nu dags för lite kaffe till, gå ut med hunden, blir hämtad om 45 min.

 

Ha en bra start på veckan

 

Take Care

Kram LaMirage