Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag 30/11-15

30.11.2015 04:28

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp och det är storm och snön börjar yra också, ska inte klaga, det är så här att bo i Sverige. Och att det att vi är i slutet av November och ingen snö, har för mig varit perfekt ;)

Sovit gott, men kunde tänkt mig att ligga kvar i sängen, just idag, bara idag. Men hästarna väntar och vill ut, kommer snart ;)

I lördags var jag så sliten efter mina dagar i Ingenmansland, somnade ett par timmar, slöglodde på travet, lyssna på musik och skulle helt enkelt bara vara, men tlf ringde vid 22 tiden, kom och joina oss ;) Så en tur till mina vänner och därefter blev det en tur till *hålet* gillar det stället ;) Men det blev inte många danser, min kropp kollapsa, fick ta taxi den lilla biten för att mina ben inte orkade, konstig känsla och obehaglig. Blev extra morfin och tabletter när jag kom hem, hjälpt in av taxichaffören, hmm. Men det var som vanligt igen när jag vaknade igår, så kanske en efterdyning av mina dagar på vift ;)

Och ang dom dagarna, sitter med en känsla som inte är nån bra feeling, så jag gick väl på en nit, igen, när det gäller denna man. Så nu har jag stängt den dörren, överallt. Accepterar inte att bli behandlad så här och framförallt när jag inte vet varför. Vi hade härliga dagar båda 2, med både det ena och det andra, så jag sitter här på måndagsmorgonen och är väl helt enkelt blåst av denna man, hans lost och fan ta han om han kommer smygande tbx, skitstövel.

Sådana här saker gör att jag blir ännu mer tveksam att träffa nån via nätet, att jag ska ta steget till träff, dejt, middag eller vad det nu måtte bli. Få se om jag ligger lite lågt nu, taggar ner sidan på BC.

Nu dags för mera kaffe, gå ut med hunden och sen ladda för en dag i stallet, är ju lunchtrav med häst ut från stallet, hoppas på vinst ;)

 

Take Care

Kram LaMirage