Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag 23/11-15

23.11.2015 05:14

Godmorgon Världen!

 

Måndag morgon, kallt 8 minus, får hoppas min lilla bil startar om 1 timme, hmm.

Sovit gott inatt, även fast det finns saker och ting som surrar uppe i toppen, en dag i taget.

Haft en underbar och härlig helg, med vänner. Fredagen började jag på röntgenavdelningen, var kallad till kontraströntgen, varför vet jag inte, onkologen som sänt remiss, få vänta nån vecka på svar, hmm. Fredagen var jag borta hos några vänner, bara umgicks. Skulle varit hemma, var sliten och hade ont, men en sak gjorde mig upprörd, så jag ville helt enkelt ha sällskap, är så tacksam över dom vänner jag har, dit jag kan vända mig när det behövs. Love <3

I lördags blev det stallet tidigt på morgonen, hade lovat att ta det ena stallet, *mitt* stall ;) Mår bra när jag är där, fast kroppen säger nej, men envis som jag är så blundar jag för vad kroppen säger till mig ;) Framåt kvällen kom ett gäng vänner, vi skulle käka och bara umgås, alla är swingersvänner, men man behöver inte ha sex ändå. God mat, jag som gjort ;) Lite i glasen och musik, så en härlig sångkväll/natt blev det ;) Skrattade i flera timmar, har ju ingen sångröst, men sjunger ändå, haha.

En av mina *skitstövlar* i mitt liv, höll av nån anledning kontakt med mig hela kvällen, och så även hela dagen igår, varför vet jag inte, får inget riktigt grepp om saker och sveps väldigt lätt med, på gott och ont. Gillar att skriva med han, han får mig att skratta men också att känna mig utlämnad, får mig att göra saker, ibland med glädje ibland med stor tveksamhet. Vem är han? Ser bilder, och tänker, varför skulle en sån man ha intresse för mig? Filmstjärnesmile, självgod så det räcker och blir över ;) Är många år äldre och kanske därför jag blir påverkad, att jag sveps med i något jag inte vet nåt om. Men kände igårkväll att jag säger hej då. Leder iaf inte till något jag vill, eller gör det det? Avbokade en *dejt* igår, pga han, skulle vara tacksam för det skrev han, att han räddade mig, jag som egentligen behöver bli räddad från han. Mådde inget bra efter att jag avbokade. Ska han få styra mig? Många frågor och väldigt få svar. Messade iaf med vederbörande igårkväll, så vi ses kanske på lördag. Psykisk Dominans är facinerande, man både vill och inte vill. Man vill vara till lags, göra någon nöjd, men oftast får inte jag ut något av det, mer än smicker och vackra ord, som är så lätt att skriva men inte är någon verklighet. Får helt enkelt skylla mig själv. Bara att blocka, eller hur? Men tog bort blockering på DS och BC igår, dumt ja kanske, går ju att ändra på fort, eller hur ;)

Men just igårkväll kände jag mig ensam, ville ha en famn att krypa intill, känna armar runt mig, men det fanns ingen.

Nu mera kaffe, en morgontur i kylan med hunden, väcka fröken och sen åka till stallet.

Ha en fin dag.

Take Care

Kram LaMirage