Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Måndag 11/1-16

11.01.2016 04:54

Godmorgon Världen!

Vaknar upp till Måndag, ny vecka, nya möjligheter brukar man ju säga. Ja kanske jag får nån ny möjlighet. Omslag i vädret, har ju snöat hela helgen, men idag är det 1 plus grad. Och vad jag förstod skulle det komma mer snö. Gillar att det är så, är så otroligt vackert. 

Men såg något på väg till stallet i lördagsmorse. I motsatt fil på motorvägen, en konvoj, bestående av bärgningsbil, 3 polisbilar med blåljus och så självklart, sommarklädda utländska långtradare som hade problem, är ju för fan inte klokt att dom ens får åka in i Sverige på vintern med sommardäck. Även när jag åkte hemåt på förmiddagen, så låg det bilar både här och där, några lär sig aldrig att anpassa farten efter rådande vägunderlag. 

 

Helgen blev lugn för mig, bara besök hos mina vänner i lördagskväll, skönt ibland med en sån helg också. Fick en liten uppgift igår, av Han. Skulle skriva en berättelse om när vi var på kryssningen i November, hur det liksom var på en sån. Kryssning med bara swingersvänner. Gjorde det. Sen skulle jag skriva en berättelse till, med bara Han och mig på kryssning, skriv fritt ur en dröm, skrev han, det var svårt, skriva om nåt som inte hänt. Men började skriva på en story, fast där var det om en kryssning som utgår från Miami ;) Skrev bara lite, men Han ville ha en berättelse om kryssning från Sthlm. Men det funka inte, har svårt att tro på att det ska hända, även det som händer nu. Men vilket fall som helst. Den jag började på från Miami, den spinner jag vidare på, kommer att lägga den här i bloggen när jag är klar ;) Är väl lov att drömma iaf ;)

 

Skitstövel nr 1 hörde av sig natt till lördag, bad han fara åt helvete, att han hade guts att höra av sig, så här lång tid efteråt. Han fatta nog inte vad som hände med mig, efteråt, när jag förstod han skulle göra detsamma som han gjorde efter våran första träff, inte ett livstecken. Och visst, han gjorde detsamma efter träff nr 2 också, bara tysnad, tills i fredags natt, flera månader efteråt hada han mage att skriva till mig, ville ha mig tbx, ställa allt till rätta, att det skulle vara vi, han hade chansen och blåste den. Han skrev hela dagen i lördags, blocka han på kvällen på FB. Fick meddelanden via tlf, blocka där också. Hur fan tror han att jag mådde efter våra träffar, säger bara en sak, Far Åt Helvete!!!

 

Skitstövel nr 2 har jag kontakt med nu, en förändring har hänt, men vågar inte att tro. Vill så gärna tro, men dessa 2 är ju så lika i sättet, att jag ofta blir skrämd, tror det är samma person, men så kommer nåt som gör att jag tänker, nej det kan inte vara samma man. Jag vill så gärna tro och hoppas, vill se det där bländande leendet, se in i dom fina bruna ögonen, men kanske det bara är en fantasi. Den som söker, ska finna ;)

 

Hoppas på bra väder imorgon, ska till Stockholm i morgonbitti, med häst, mitt hjärta ska opereras, på kliniken på Solvalla, tar med mig mig kära väninna som ville hänga med som sällskap och lasthjälp, vi kommer att få en härlig dag ihop vilket fall ;)

 

Nu dags för mer kaffe, morgonrunda med hunden och sen bege mig till stallet.

 

Take Care

Kram LaMirage