Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Manchester!

23.05.2017 10:28

 

Godmorgon/Godförmiddag Världen!

 

Sovit länge idag med, precis som igår. Helgens urladdning tog verkligen musten ur mig. Men att vakna upp idag och får höra om dådet i Manchester var ledsamt, så många oskyldiga som bara sådär är borta, som hade det härligt på en helt vanlig konsert, fy fan säger jag bara....

Helgen som var och den kommande gick och går i travet's härliga anda. Lördagskvällen för mig blev en besvikelse. Hennes beteende innan var under all kritik, sjövild, tokig, besvärlig och alla nerver låg utanpå. Min kära väninna som var med mig, ställde sig i andra ändan av stallet, vilket jag förstår. När en häst gör som Mitt Hjärta gjorde, blev t o m jag orolig, men hon lugna sig med en gång jag ställde mig framför henne. Kusken var skitnöjd efter värmningen och jag kände ett stort hopp. Hon uppförde sig i loppet, och fick sista pengen, som för mig var ett nederlag. Alla andra och ägaren var nöjda, men inte jag. Ville ta en time out, men det fick jag inte... Får fundera..

 

I helgen är det Solvalla, med Elitloppet som höjdpunkt, och vilka lopp det blir, wow.

 
 

Några av världens bästa hästar startar på Solvalla både lördag och söndag, längtar till sändningen börjar på lördag.

 

Så har jag sytt ihop säcken till nästa Livsnjutarfest, gick fort denna gång. Ville inte ha en massa styr som det blev sist, fast allt blev kanon. Nu kolla jag bara runt på olika kalendrar, Club Abzint, Lustkammaren m m. Hitta inga större evenemang, bestämde mig för ett datum, ringde ägaren till PS, Paradise Swing i Esklistuna, sände ett mail med det jag ville ha, och vips, så svarade han, att allt var ok ;) Ibland är män riktigt underbara, pang och svarar med en gång.

 
 

Och anmälningar har redan kommit in, härligt ;)

Fick även en inbjudan för mig och min kära väninna till helgen på PS, där dom firar 9 års jubileum, så vi åker självklart, tack Kalle ;)

 
 

Härligt väder har vi haft i några dagar, fått lite färg på kroppen och det känns väldigt bra. Nu är det kallare i luften, det blåser, men kanske en tur till beachen i eftermiddag...

 

Nu dags att fånga dagen, städdag de luxe här hemma, blir alltid åsidosatt när det är beachväder ;)

 

Så, Ha en fin dag, så hörs vi..

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage