Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Lunchtrav Kalmar

03.11.2017 05:06Godmorgon Världen!

Tidigt uppe idag, och som vanligt skulle jag vilja gå och lägga mig igen ;) Blir snart pigg av kaffe't. Blivit kallare igen, och det har frusit på, får ta det lugnt, vinterdäcken har inte kommit på, ren lathet. Har dom på däckhotell, så jag slipper ju att byta. Men får fixa på måndag ;)

Lite humor så här på morgonkvisten, skadar aldrig. Kanske det med stora bröst är sant? Har ingen aning faktiskt haha ;) lite kul iaf..La upp bilder i min/våran grupp häromdagen. Ville kolla om FB var på hugget fortfarande, dom har tagit bort utlagda bilder i gruppen, trots att den är låst och stängd för utomstående, fick med en gång en varning!! En del har ju blivit avstängda i 3 dgr.
Jävla dubbelmoral! Det är helt ok att med annan skit, men inte i våran låsta grupp. Vi jobbar på högtryck att få till nån länk utanför FB, där alla kan lägga ut bilder som vanligt, men det blir en svår nöt att knäcka. Så vi får se an. Jättetråkigt att det är så här iaf... Igår kom den beställda canvastavlan av vår kära älskade och djupt saknade Goliat <3 Den är så himla fin, och passade perfekt över soffan. Man ser bilden när man kommer in i lägenheten, och det är faktiskt det som gör mest ont, att han inte kommer och möter.
Men nu så ser vi honom igen....

Nähe nu är det dags att få på mig lite kläder, avgång från stallet kl 07.00 på näsan mot Kalmar och lunchtrav. Bricka 1 blir kanon, och vi hoppas han visar var skåpet ska stå idag. Han fick prova att gå bakom bilen i måndags, innan tävlingarna, och det var helt rått, grym är ett annat ord för det vi såg. Ägaren var där och han hade faktiskt tårar i ögonen efteråt. Heja heja!

Så, ha en fin dag
Den som söker, ska finna

Kram LaMirage