Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Lördag 5/12-15

05.12.2015 08:23

Godmorgon Världen!

Vaknar upp och stormen har bedarrat, skönt, fast det känns nästan som vår ute, konstigt väder vi har. Årstiderna flyter samman, vill ha en vanlig vinter, med snö och minusgrader, vill ha en riktigt sommar, med sol och värme.

Tänkte mig ut igår, men tröttheten tog överhand, och sov till och från hela kvällen och natten, slitsamt när den slags tröttheten kommer över mig. Men har säkert med att göra det som hände förra helgen. Fattar fortfarande ingenting, varför? 

Lägger ut en bild på mig, första gången jag var ute bland folk efter jag hade misstat håret efter första cellgiftskuren. Var på Friends Arena Feb-13 ;)

Är en annan människa idag än jag var då. Ser på livet lite annorlunda, jag tar mera, jag ger mera, jag vill nåt annat än jag ville den där dagen, jag vill få ut mer av livet, jag vill leva som jag vill, som jag känner. Men så svårt att hitta någon, någon som inte bara skriver, ska vi knulla? Jag vill leva mitt liv, tillsammans med någon som också vill leva ett liv med BDSM inslag, men sånt tar tid att utveckla, att ge tillit och förtroende, det gör man inte hur som helst, till vem som helst. Att jag gick på en nit, med samma man 2 ggr, är inte till att tro. Blir svårt att lita på någon, men det kommer. Hoppas jag, någon som vill ha min tillit och mitt förtroende, men du ska vara beredd att visa mig att just DU är värd det. Ärlighet du vet ;)

Skrev ett inlägg på Darkside igår, detsamma gäller ju alla kontaktsidor, att det är alldeles för lätt att bli medlem, att ha fejkprofiler både här och där, inte så att jag menar att alla ska visa bild/bilder öppet, men nån slags identitetskontroll, så iaf att Admin/webmaster för just den sidan vet att personen ifråga är den riktiga. Är så lätt att kopiera bilder från någon annan och ha som SIN profilbild..

 

Nu dags för mera kaffe.

Blir soffan mest hela dagen, sport sport sport, med Ole Einar Björndalen som kronan på verket, haha. ( har ju bott i Norge i nästan 20 år )

Ha en fin dag/helg

Take Care

Kram LaMirage