Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Lördag 28/11-15

28.11.2015 16:28

God lördagskväll Världen!

 

Hemma igen efter ett par intensiva dagar. Mån åktur förde mig till Ingemansland, och jag undrade var i hela friden har jag hamnat ;) När jag stod och väntade kom den där känslan igen, känslan, har jag blivit lurad igen? Osäkerheten kom smygande men jag väntade, fick ett mess, snart Min Slyna. Var faktiskt på väg att vända och åka hem, när telefonsamtalet kom, Nu.

Körde fram till huset där vi skulle ses, hyrt enbart för dessa dagar.

Lämnade mina saker vid ingång och gick uppför trappen och in i famnen till Min Herre, kändes som om jag kommit hem ;)

Denna man som styrt mig i många månader, även lurat mig, avvisat mig, behandlat mig som luft, behöver bara knäppa med fingrarna så kommer jag ;) Men känslan när hans armar är runt mig, den är obetalbar. Allt är som bortblåst där och då ;)

Vi började torsdagskvällen med nåt gott i glaset, alltid whisky för min del, sen detta med att prata när vi träffas, har vi ju gjort för några veckor sen. Mycket ska falla på plats och då framförallt avståndet, men just nu skiter jag i det.

Har en stark vilja att bli Hans Slyna och det har jag varit dessa dagar på alla sätt. Han ger mig sådana urladdningar att jag blir helt borta, skakar, fryser och då tar Han väl hand om mig. Somnade i Hans armar i torsdagsnatt, vaknade mitt i natten med mina stövlar på mig haha, genomblött på, givetvis min sida av sängen, Herren ska ju självklart inte ligga där det är vått efter mig ;)

Igår skulle vi se på längdskidor, vilket Han gjorde men inte jag, han tillfredställde mig gång på gång, så jag hade ingen möjlighet att koncentrera mig på tv'n ;)

Senare var det dags att klä om till maten, och jag var efterätten, stövlarna på, förbudna ögon, halsband och koppel fick jag krypa in till sovrummet, vet inte hur det såg ut men kände latexen i sängen. Jisses amanda vilken omgång jag fick, Han fick använda mig som Han ville och jag njöt, jag skrek, jag kved, jag snyftade och vet Min Herre var nöjd med sin Slyna.

Halsbandet, ja, är det mitt? Det återstår att se.

Var tvungen att helt enkelt ställa in mina planer jag hade ikväll, skulle träffa mina kära vänner från Stockholm och vi skulle gått på Mini-Abzint, jag orkar helt enkelt inte det. Har sovit ett par timmar, så lite senare ikväll kanske jag går bort och umgås med andra vänner, får se vad jag orkar.

Ha en fin kväll

Take Care

Kram LaMirage