Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Lördag 2/1-2016

02.01.2016 04:56

Godmorgon Världen!

Idag var det segt när klockan ringde 04.30. Hade vart gott att bara vända om och somna igen. Men det är bara att stdsa upp. Stallet väntar. Lovade i ett svagt ögonblick att komma idag, fast jag mår ju bra av att vara där. Och stallet fick en pangstart igår, seger direkt med syrran's häst, och med det så är *vi* igång, fler starthästar inom några veckor ;)

 

Gårdagen gjorde jag egentligen inte nånting, tänkte knalla bort till vänner, men blev kvar i soffan, var ju en hel del sport på eftermiddagen, blev lite slö av att se. Men kul att få tbx NRK igen, backhoppning med svenska kommentatorer är inget roligt att höra på ;) Och så började Tour De Ski igår med, kul att det är igång ;)

 

Tog bort min annons igår på BC, så många som svarar som helt enkelt bor för långt bort, avstånd blir ett problem. Att finna någon match i närheten blir också svårt, tålamod hmm inte min starkaste sida ;)

Läste en del inlägg i ett av nätverken jag är med i på Darkside, intressant som alltid, just detta handlade om att killar/män kallar sig just för *naturligt* Dominanta, många vinklingar på den diskutionen, men måste säga jag var/är enig i det som skrevs där. Gillar nätverken där skarpt, man får inblick i hur dom mer erfarna lever och tycker. Att jag ska finna någon där el på BC finner jag högst otroligt ;) Men den som söker, ska finna, eller hur ;)

 

Och så har vi detta med bilder, har inga bilder på musa mi, helt enkelt för att jag gillar inte det, att ha musa mi i närbild för allt och alla, dom som vill ha det så finns det hur många som helst på BC att titta på. Jag kommer aldrig att ha det, har inga i min adressbok heller, så den som tror det och blir insläppt i min adressbok, blir väldigt besvikan ;) Tror också dom flesta som går in här, inte läser utan vill helt enkelt bara se på bilderna jag har, ytligt och därmed inte seriöst intresserad av att lära känna mig som jag är, hur jag tänker, vad jag vill och längtar till. Men sånt märker jag med gång när någon skriver till mig, om dom läst min profilsida ens, oftast inte haha ;)

 

Nu dags för mera kaffe, blir hämtat vid 6 tiden, bilen är kvar på verkstaden, och där får den vara ett tag till.

 

Ha en bra dag.

 

Take Care

Kram LaMirage