Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Lördag 12/3-16

12.03.2016 07:38

 

Godmorgon Världen!

 

*vaknar sakta upp med ett leende på mina läppar. Sträcker på mig sakta och känslan av välbefinnande sprider sig i kroppen* 

 

Haha så var det tänkt jag skulle vakna idag, eller hoppades ska jag väl säga. Fick kontakt med en trevlig snubbe från Skåne via min dagsannons igår, om att ta en öl i mitt trevliga sällskap ;) Vi skrev en del på BC (vilken skitsida) och skulle höras närmare. Gick över till KIK och jag frågade vad han ville med kvällen. Sex Sex Sex skrev han, skulle ta mig till himmelska höjder, haha vilken klyscha. Så du förväntar dig sex alltså, undrade jag. Nja skulle vara trevligt med en öl också, svara han. Jag sa att det att förvänta sig sex innan man träffats var helt enkelt inte min grej, om det sen händer är en annan sak. Ja det var ok sa han, och skulle komma å hämta mig, frågade helt enkelt, när? Då tyckte han att jag stressade, fatta då att denna kaxiga man skulle banga, vilket jag också skrev till han. O nejda, men så bråttom var det väl inte, fick jag till svar. Bad han söka vidare, ja det var inga problem, han hade minsann träffat par i Skåne och där var det inte så kompliserat, haha, fortsätt med det skrev jag. Blocka han på BC. Efter en stund kom ett nytt meddelande. Han undra om jag hade haft trekant, ja svara jag. Ja då hade han en polare med sig som ville vara med. Haha som jag skrattade. Vilken nöt. Och han banga förstås. Synd för han var trevlig, till att börja med och skulle vara här hela helgen. Senare på kvällen fick jag ett meddelande till, han undrade om vi kunde träffas idag istället. Ja jag säger då det. Idiot!

VAD ÄR DET SOM GÖR ATT ALLA SKITSTÖVLAR DRAS TILL MIG?????

 
 
 

Så till ett dilemma jag har. Känslan har funnits en stund, men fick det bekräftat igår. Ärlighet är något som absolut är A o O för mig. Har råkat ut för en hel del lögner de sista 2 åren och har svårt att lita på personer, både i min omgivning och när det gäller nya kontakter. Lögner, små vita eller att töja lite på sanningen, är inte ok för mig, what so ever. Vad gör man när det uppdagas? Skakar på huvudet? Låter det vara och hoppas det blir bättre? Konfronterar? Eller vad? Hatar när människor inte kan vara riktigt ärliga, utan tar till dom där små vita. Det är inte ok för mig. Inte heller att töja på sanningen, lägga till eller dra ifrån. Men ett riktigt dilemma för mig faktiskt. Får se hur det blir i framtiden. Blir iaf ledsen.

 
 

Idag lördag, ja vad händer då måntro. Sport såklart. var en härlig sportdag igår, VM Guld till dom Norska skiskytte jenterna, rå prestation på hemma ban. Hellner's 3:dje plats var och härligt, inte minst för han. Sen vad som händer ikväll, ja det står som vanligt skrivit i stjärnorna ;)

 

Ha nu en trevlig och härlig helg

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage