Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Look a like ;) 1/11-2016

01.11.2016 07:11

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit gott inatt också, tills jag idag med blev väckt av kattskrället som marsar ;) Men det börjar gå över, som tur är...

Och idag går vi in i November!!!

 

Helgen blev härlig på många sätt, 42 personer blev vi till slut, vilket härligt gäng. Nu infirades inte mina förväntningar på båten ang musikval. I ena änden var det dansbandsmusik, i den andra karaoke, till 98% på finska. Fast på lördagen sjöng 2 av mina kära väninnor, strongt gjort haha ;) 

Fredagskvällen bjöd på en överraskning deluxe, jag blev likblek och kallsvettades, en av dom som var med i vårat sällskap, var en riktig look a like till han jag träffat några ggr. Denna man var visserligen ett antal kilo tyngre, men ändå lika lång och ståtlig som MrP är. Och självklart kom känslorna i svallning. Dansade iaf några danser med denna look a like haha.

Men MrP är ett minne blott, han fortsätter med sina fejksidor. Konstigt var det iaf att träffa på någon så lik, som är med i min grupp, och han har en härlig kvinna vid sin sida. Vi blev vänner på FB och jag var inne på hans sida igår. Såg att det varit tragiska händelser i hans liv nyligen, hans fru hade gått bort i bröstcancer, fått återfall. Men blev ändå glad för hans skull att han träffat den kvinnan han har vid sin sida idag, ett härligt och roligt par. 

 
 

Själv är jag inte helt i form om dagen, trots allt som är på gång. Ont både här och där, även om det blir bättre för varje dag. Men är definitivt inte mitt gamla jag. Men det lossnar nog snart. Ska börja simma igen, nu när jag inte längre är i stallet. Där blev det ett naturligt stopp när jag bröt handleden, hade varit svårt annars att låta bli att åka dit.

Har mycket här hemma att göra, ut med det gamla, in med det nya. Likadant med mina känslor, bort med dom som finns, göra plats för eventuella nya. Har använt alldeles för mycket tid på nåt som aldrig kunde bli något.

Nu är det dags att fånga dagen, trots det trista vädret utanför.

 

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage